COLORAY.HU Vászonkép Blokk 140x70 cm

COLORAY.HU Vászonkép Blokk 140x70 cm

Száma: 23441457
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép Blokk remek módszer bármilyen helyiség díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol szokatlan kép szükséges lesz. A színek gazdag palettája szokatlan légkört Az inspiráció minden helyiség komponálásának kulcsa. Ha a Coloray.hu-nél, történő vásárlás… További információ
20 800 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.10 - 2023.10.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23441457

Leírás

Vászonkép Blokk remek módszer bármilyen helyiség díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol szokatlan kép szükséges lesz. A színek gazdag palettája szokatlan légkört Az inspiráció minden helyiség komponálásának kulcsa. Ha a Coloray.hu-nél, történő vásárlás mellett dönt, rendkívül esztétikus és egyedi képekre számíthat. Coloray.hu-nél a canvas képek széles választékával rendelkezünk és legmagasabb minőségű dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Vászonkép Blokk mellett dönt, megújíthatja minden szoba jellegét. Fedezze fel a kivételes vászon illusztrációkat a honlapunkon, melyek elragadtatnak minden vendéget. Meghívjuk, hogy nézze meg az ajánlatot a Coloray.hu üzletben.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.