tulup.hu Konyhai üveg panel Kereszt nap top 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Kereszt nap top 120x60 cm

Száma: 100070927572
Közvetlenül partnerünktől
A csodálatos és funkcionális konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Kereszt nap top tartozik További információ
Partnerünktől: Tulup.hu
23 240 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100070927572

Leírás

A csodálatos és funkcionális konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Kereszt nap top tartozik. Legmagasabb nyomtatásnak köszönhetően egy izgalmas dekorációt jelent, a szolid anyagnak köszönhetően pedig jól védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Kereszt nap top tisztítása könnyű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az attraktív Konyhai üveg panel Kereszt nap top-t. Döntsön az eredeti design és a legmagasabb minőség mellett.Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.