tulup.hu Parafatábla Modern térkép 140x100 cm Fémes

tulup.hu Parafatábla Modern térkép 140x100 cm Fémes

Száma: 100142476999
Közvetlenül partnerünktől
Szervezze meg ügyeit a Parafatábla Modern térkép segítségével További információ
41 550 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.2.29 - 2024.3.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100142476999

Leírás

Szervezze meg ügyeit a Parafatábla Modern térkép segítségével. Ez a széles parafatábla tartós parafából készült, és ideális üzenetek rögzítésére. A stílusos kialakítás minden környezethez illeszkedik, irodától a gyerekszobáig. Minden termékhez tartozik egy szett rajzszög, amelyek a termék galériájában alább láthatóak. Válaszd ki a kedvenc színed!
PARAFATÁBLA ELŐNYEI ✓ Tartós anyag: A tábla tartós parafa anyagból készült, amely lehetővé teszi különböző tárgyak, jegyzetek, fényképek és más fontos dokumentumok kitűzését rajzszeggel. ✓ Rajzszeg: A készlet tartalmaz rajzszeg, amely segíti a különböző jegyzetek kitűzését. ✓ Gyakorlati méret: A táblának megfelelő mérete van ahhoz, hogy fontos információkat tartalmazzon, miközben nem foglal túl sok helyet a falon. Elég nagy ahhoz, hogy fontos adatokat tartalmazzon, de elegendően kompakt, hogy ne uralkodjon a helyiségben. ✓ Egyszerű felszerelés: A parafatábla fém akasszal van ellátva, amely megkönnyíti annak a falra szerelését. ✓ Sokoldalúság: A parafatábla remekül használható naptárként, célkitűző térként, fontos feladatok listájaként vagy kreatív ötletek kifejezési helyeként. Ez egy kitűnő eszköz az idő és a munka kezeléséhez.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.