tulup.hu Akrilkép Fa Field Nature Plant 120x60 cm

tulup.hu Akrilkép Fa Field Nature Plant 120x60 cm

Száma: 27979540
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan innovációs forma felé fordulni, mint a Akrilkép Fa Field Nature Plant További információ
46 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27979540

Leírás

A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan innovációs forma felé fordulni, mint a Akrilkép Fa Field Nature Plant. Ez egy modern termék, melynek jellemzője a kivitel revelációs minősége és magas esztétikai előnye. Minden helyiségben, ahol felfüggesztjük a Akrilkép Fa Field Nature Plant-t,  a fal egy bájos és gusztosos díszítést nyer. A díszített falakkal rendelkező helyiségek új jelleget kapnak, ezért már ma válassza a saját Akrilkép Fa Field Nature Plant-t és változtassa meg a lakását!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.