tulup.hu Canvas képek Felhők tengeri hajó este 100x50 cm

tulup.hu Canvas képek Felhők tengeri hajó este 100x50 cm

Száma: 18797859
Közvetlenül partnerünktől
Az innovációs lakás nem maradhat olyan innovációs kellékek nélkül, mint a Canvas képek Felhők tengeri hajó este További információ
16 850 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18797859

Leírás

Az innovációs lakás nem maradhat olyan innovációs kellékek nélkül, mint a Canvas képek Felhők tengeri hajó este. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Canvas képek Felhők tengeri hajó este segítségével tiszta élvezet, amit a modern nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali megújítása és nem mindennapi módon történő díszekkel való ellátása. Canvas képek Felhők tengeri hajó este a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.