tulup.hu Canvas képek Field naplemente egyszarvúak 100x50 cm

tulup.hu Canvas képek Field naplemente egyszarvúak 100x50 cm

Száma: 18792599
Közvetlenül partnerünktől
A modern lakás nem maradhat olyan innovációs kellékek nélkül, mint a Canvas képek Field naplemente egyszarvúak További információ
10 700 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18792599

Leírás

A modern lakás nem maradhat olyan innovációs kellékek nélkül, mint a Canvas képek Field naplemente egyszarvúak. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Canvas képek Field naplemente egyszarvúak segítségével csupa élvezet, amit a legjobb nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali megújítása és egyéni módon történő díszekkel való ellátása. Canvas képek Field naplemente egyszarvúak a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.