tulup.hu Canvas képek Tojás tulipánok táblák 125x50 cm

tulup.hu Canvas képek Tojás tulipánok táblák 125x50 cm

Száma: 19152295
Közvetlenül partnerünktől
Canvas képek Tojás tulipánok táblák a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való hagyományos díszítésének További információ
17 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19152295

Leírás

Canvas képek Tojás tulipánok táblák a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való hagyományos díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás legjobb minőségének és gondos kivitelnek köszönhetően klassz módon díszít minden modern helyiséget. Canvas képek Tojás tulipánok táblák a saját falon jó módja annak, hogy a saját szobájának megjelenését javítsa és gazdagítsa. A elegáns és modern trendekkel inspirált díszek otthonába való kiválasztásánál érdemes a Canvas képek Tojás tulipánok táblák-ra felfigyelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.