tulup.hu Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt 120x60 cm

tulup.hu Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt 120x60 cm

Száma: 18792974
Közvetlenül partnerünktől
A szép és praktikus konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt tartozik További információ
29 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18792974

Leírás

A szép és praktikus konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt tartozik. Legmagasabb nyomtatásnak köszönhetően egy nem mindennapi dekorációt jelent, az erős anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt tisztítása nem igényes, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza a nem banális Konyhai dekor panel Absztrakció absztrakt-t. Döntsön a nem mindennapi design és a legmagasabb minőség mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.