tulup.hu Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa 120x60 cm

tulup.hu Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa 120x60 cm

Száma: 18799219
Közvetlenül partnerünktől
Minden modern módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa-t További információ
34 700 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.10 - 2023.10.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18799219

Leírás

Minden modern módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa-t. A konyhai dekoráció ilyen eleme nemcsak elragadtat jó minőségű nyomtatással, de kedvezően letakarja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa egy nagyszerű és kedvező megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló revelációs vásárlás!

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.