tulup.hu Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa 125x50 cm

tulup.hu Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa 125x50 cm

Száma: 19162691
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki eredeti megoldások További információ
30 400 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.6.12 - 2023.6.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19162691

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki eredeti megoldások. Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már normává válik, mivel remek módon egyesíti a védő és mintatervezői funkciót. Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa a korszerű designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc dekorációs motívumokat a szükséges védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. Az izgalmas konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai dekor panel Víz liliom virágok rosa mellett.

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.