tulup.hu Konyhai falburkoló panel Virág vanilla kitchen 120x60 cm

tulup.hu Konyhai falburkoló panel Virág vanilla kitchen 120x60 cm

Száma: 18801610
Közvetlenül partnerünktől
A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk További információ
34 700 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.09 - 2023.10.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18801610

Leírás

A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai falburkoló panel Virág vanilla kitchen-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis csodálatos módon összeilleszkedik a bútorokkal és tökéletes védőkorlátot képez a falainkat veszélyeztető tipikus konyhai szennyeződések ellen. Konyhai falburkoló panel Virág vanilla kitchen egy sokszínű, eredeti fali díszítés, mely jó minőségű anyagokból készül. Gyorsabban tisztítható mint a csempék közötti fugák és revelációs vizuális hatást kelt. Ha a konyha korszerű díszítése mellett dönt, válassza a Konyhai falburkoló panel Virág vanilla kitchen-t.

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.