tulup.hu Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet 125x50 cm

tulup.hu Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet 125x50 cm

Száma: 19156842
Közvetlenül partnerünktől
A szép és kedvező konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet tartozik További információ
26 400 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19156842

Leírás

A szép és kedvező konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet tartozik. Legjobb nyomtatásnak köszönhetően egy nem banális dekorációt jelent, a szolid anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet tisztítása egyszerű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza a nem banális Konyhai falburkoló panel Waves art absztrakt művészet-t. Döntsön a nem banális design és a nagyszerű minőség mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.