tulup.hu Konyhai fali panel Absztrakció graphics 100x50 cm

tulup.hu Konyhai fali panel Absztrakció graphics 100x50 cm

Száma: 18796121
Közvetlenül partnerünktől
A nagyszerű és kedvező konyhai díszekhez egyebek mellett a Konyhai fali panel Absztrakció graphics tartozik További információ
33 300 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18796121

Leírás

A nagyszerű és kedvező konyhai díszekhez egyebek mellett a Konyhai fali panel Absztrakció graphics tartozik. Remek nyomtatásnak köszönhetően egy eredeti dekorációt jelent, a jó anyagnak köszönhetően pedig hatékonyan védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai fali panel Absztrakció graphics tisztítása könnyű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza a nem banális Konyhai fali panel Absztrakció graphics-t. Döntsön az eredeti design és a nagyszerű minőség mellett.

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.