tulup.hu Konyhai panel Elhagyja plant 125x50 cm

tulup.hu Konyhai panel Elhagyja plant 125x50 cm

Száma: 27981015
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások További információ
35 500 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27981015

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások. Konyhai panel Elhagyja plant azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standard megoldássá válik, mivel remek módon egyesíti a hasznos és díszítő funkciót. Konyhai panel Elhagyja plant a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc díszítési motívumokat a hasznos védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. Az érdekes konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai panel Elhagyja plant mellett.

Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.