tulup.hu Konyhai Panelek Nature Flowers Grass 100x50 cm

tulup.hu Konyhai Panelek Nature Flowers Grass 100x50 cm

Száma: 9786884
Közvetlenül partnerünktől
Decorurile minunate și utile de bucătărie includ, printre altele, Konyhai Panelek Nature Flowers Grass További információ
Partnerünktől: Tulup.hu
14 742 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9786884

Leírás

Decorurile minunate și utile de bucătărie includ, printre altele, Konyhai Panelek Nature Flowers Grass. Datorită imprimării de deosebită calitate, acesta este un ornament deosebit, iar datorită materialului rezistent protejează bine pereții împotriva murdărie. Konyhai Panelek Nature Flowers Grass este ușor de curățat, fără riscul de decojire a vopselei sau de decolorare. Dacă sunteți în căutarea unei decorații de bucătărie pentru ani de zile, alegeți un Konyhai Panelek Nature Flowers Grass original. Alegeți designul deosebit și calitatea extraordinară.Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.