tulup.hu Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat 125x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat 125x50 cm

Száma: 27989680
Közvetlenül partnerünktől
Az elragadtató és funkcionális konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat tartozik További információ
30 400 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27989680

Leírás

Az elragadtató és funkcionális konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat tartozik. Magas nyomtatásnak köszönhetően egy eredeti dekorációt jelent, a jó anyagnak köszönhetően pedig jól védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat tisztítása könnyű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az eredeti Konyhai üveg panel Bike hegyi út nyugat-t. Döntsön a nem mindennapi design és a nagyszerű minőség mellett.
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.