tulup.hu Konyhai üveg panel Bor szív korallok 125x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Bor szív korallok 125x50 cm

Száma: 19154164
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások További információ
35 500 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.3.05 - 2024.3.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19154164

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások. Konyhai üveg panel Bor szív korallok azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standarddá válik, mivel remek módon egyesíti a védő és dekorációs funkciót. Konyhai üveg panel Bor szív korallok a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc dekorációs motívumokat a praktikus védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. Az izgalmas konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai üveg panel Bor szív korallok mellett.
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.