tulup.hu Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma 100x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma 100x50 cm

Száma: 18796134
Közvetlenül partnerünktől
A nagyszerű és praktikus konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma tartozik További információ
27 400 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.10 - 2023.10.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18796134

Leírás

A nagyszerű és praktikus konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma tartozik. Legmagasabb nyomtatásnak köszönhetően egy érdekes dekorációt jelent, a jó anyagnak köszönhetően pedig jól védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma tisztítása nem igényes, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az izgalmas Konyhai üveg panel Bridge folyó panoráma-t. Döntsön az eredeti design és a nagyszerű minőség mellett.
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.