tulup.hu Konyhai üveg panel Deer napkelte 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Deer napkelte 120x60 cm

Száma: 18826701
Közvetlenül partnerünktől
Az elragadtató és kedvező konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Deer napkelte tartozik További információ
29 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18826701

Leírás

Az elragadtató és kedvező konyhai dekorációkhoz egyebek mellett a Konyhai üveg panel Deer napkelte tartozik. Jó nyomtatásnak köszönhetően egy nem banális dekorációt jelent, a tartós anyagnak köszönhetően pedig jól védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Deer napkelte tisztítása nem igényes, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az eredeti Konyhai üveg panel Deer napkelte-t. Döntsön az eredeti design és a nagyszerű minőség mellett.
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.