tulup.hu Konyhai üveg panel pillangó virág 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel pillangó virág 120x60 cm

Száma: 9771068
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
Minden haladó módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel pillangó virág-t További információ
22 400 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.7.06 - 2022.7.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9771068

Leírás

Minden haladó módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel pillangó virág-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak jó benyomást kelt jó minőségű nyomtatással, de hasznosan biztosítja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai üveg panel pillangó virág egy nagyszerű és praktikus megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai üveg panel pillangó virág-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló kivételes vásárlás!Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.