tulup.hu Konyhai üveg panel szarvas hegyek 125x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel szarvas hegyek 125x50 cm

Száma: 9771538
Közvetlenül partnerünktől
Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel szarvas hegyek-t További információ
Partnerünktől: Tulup.hu
16 842 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9771538

Leírás

Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel szarvas hegyek-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak jó benyomást kelt jó minőségű nyomtatással, de praktikusan letakarja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai üveg panel szarvas hegyek egy csodálatos és funkcionális megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai üveg panel szarvas hegyek-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló remek vásárlás!Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.