tulup.hu Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények 100x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények 100x50 cm

Száma: 18800149
Közvetlenül partnerünktől
Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények-t További információ
26 600 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18800149

Leírás

Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények-t. A konyhai dekoráció ilyen eleme nemcsak jó benyomást kelt jó minőségű nyomtatással, de kedvezően védi azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények egy nagyszerű és praktikus megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló revelációs vásárlás!
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.