tulup.hu Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények 120x60 cm

Száma: 18809804
Közvetlenül partnerünktől
A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk További információ
29 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18809804

Leírás

A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis csodálatos módon összeilleszkedik a bútorokkal és tökéletes védőkorlátot képez a falainkat veszélyeztető tipikus konyhai szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények egy színes, nem akármimlyen fali díszítés, mely tökéletes minőségű anyagokból készül. Könnyebben tisztítható mint a csempék közötti fugák és csodálatos vizuális hatást kelt. Ha a konyha korszerű díszítése mellett dönt, válassza a Konyhai üveg panel Téli gyümölcs tea gyógynövények-t.
Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.