tulup.hu Vászonkép falra Bambusz növény természet 140x70 cm

tulup.hu Vászonkép falra Bambusz növény természet 140x70 cm

Száma: 18812033
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép falra Bambusz növény természet a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való hagyományos díszítésének További információ
20 800 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.4.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18812033

Leírás

Vászonkép falra Bambusz növény természet a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való hagyományos díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás remek minőségének és gondos kivitelnek köszönhetően klassz módon díszít minden korszerű helyiséget. Vászonkép falra Bambusz növény természet a saját falon jó módja annak, hogy a saját szobát tovább fejlessze és gazdagítsa. A reprezentatív és divatos díszek otthonába való kiválasztásánál érdemes a Vászonkép falra Bambusz növény természet-ra felfigyelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.