tulup.hu Vászonkép nyomtatás Virág növény természet 100x50 cm

tulup.hu Vászonkép nyomtatás Virág növény természet 100x50 cm

Száma: 18806889
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép nyomtatás Virág növény természet a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való régi díszítésének További információ
13 400 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18806889

Leírás

Vászonkép nyomtatás Virág növény természet a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való régi díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás legjobb minőségének és gondos kivitelnek köszönhetően stílusosan díszít minden modern helyiséget. Vászonkép nyomtatás Virág növény természet a saját falon jó módja annak, hogy a saját szobát tovább fejlessze és díszítse. A stílusos és modern trendekkel inspirált díszek otthonába való kiválasztásánál érdemes a Vászonkép nyomtatás Virág növény természet-ra felfigyelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.