Tangle Teezer Original professzionális hajkefe
2 710 Ft 2 430 Ft

Akció

Szakmai Brush Tangle Teezer szentelt fésülés által létrehozott világhírű sztár stylist Shaun P. , amely a termék napról napra, megdöbbentette az egész világot a fodrász. Sorozat jön egy új design kényelmes fogást és szállít lesklejšími színek!.

Tangle Teezer Elite professzionális hajkefe
2 560 Ft 2 310 Ft

Szakmai Brush Tangle Teezer szentelt fésülés által létrehozott világhírű sztár stylist Shaun P. , amely a termék napról napra, megdöbbentette az egész világot a fodrász. Gubanc Teezer ajánlott a vezető fodrászok, eladta neki a legjobb fodrászszalonokban és festooned számtalan különböző díjakat.

Percy Nobleman Körtefa gyöngykefe és kefe sörtékkefe
7 390 Ft

A fából készült szakállkefe és a bajusz körtefa és 100% vaddisznó sörték. Segíti a szakáll ápolását és ellenőrzését. A kézben tartott ovális fogantyújának köszönhetően könnyebbé válik a szakáll. .

BaBylissPRO Professzionális körkefe 42 mm BABCB3E
2 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szakmai kefe kerámia felület ideális ütés-szárítás haj. Minimálisra csökkenti a felvillanyozó és hajat bársonyos. Kerámia bevonat biztosítja a jobb siklás haj. .

Amika  Detangling Brush Black hajkefe
5 010 Ft

A Detangling Brush Black minden hajtípusra alkalmas . Erős és rugalmas nylon sörtéket használ, hogy megakadályozzák a haj elszakadását vagy megrontását. Ezenkívül a nejlon sörték hőállóak 230 ° C-ig, és nedves vagy száraz hajra is felhasználhatók.

Ikoo Utazás Gold Digger hajkefe
7 730 Ft

Speciális Glamour hajkefe utazáshoz. A speciális sörtékkel kefe stimulálja a vérkeringést és elősegíti a fejbőr táplálását. .

Original Mini Unicorn Magic Print hajkefe
3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű kompakt kefe Az Original Mini Unicorn Magic Print a haj fésülködésének alapja. Ennek a hatékony keféknek egy műanyag sörtéjű test van, amely elég erős és rugalmas ahhoz, hogy a hosszabb hajat könnyen fésülje ki.

Original Rainbow Unicorn Print hajkefe
3 720 Ft

Kiváló minőségű kompakt ecset Az Original Mini Rainbow Unicorn Print a haj fésülködésének alapja. Ennek a hatékony keféknek egy műanyag sörtéjű test van, amely elég erős és rugalmas ahhoz, hogy a hosszabb hajat könnyen fésülje ki.

REMINGTON 2 kusza DT7435 E51 hajszalag - fekete
10 740 Ft 9 290 Ft

Kihúzott 2 sima DT7435 E51 akkumulátor fésű az enyhe és kusza haj fésüléséhez. Gyorsan és fájdalommentesen fésül a hajat, ráadásul nedves és száraz hajra is használható. Gyerekek számára is nagyon alkalmas, mivel finom fogai a fésülés során előre-hátra forognak anélkül, hogy vontatást éreznének.

Valera Quick 24 Plus elektromos hajcsavarók
31 430 Ft 27 660 Ft

Valera 24 darabos, 3 különböző méretű készlet tökéletes és természetes megjelenésű hullámokat biztosít. A hajcsavarók gyorsan felmelegednek, és a kiegészítő kapcsok ideálisak a könnyebb hajkezeléshez. .