Be-Viro Körtefa szakállkefe (Beard Brush)

Márka: Be-Viro Katalógus száma: 100049444196

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Be-Viro Körtefa szakállkefe (Beard Brush)

Ápolja szakállát egy minőségi kefével. Nem metaforikusan, hanem szó szerint. A mi keféink körtefából készülnek, és közepesen kemény vaddisznósörtékkel vannak ellátva – éppen olyan kemények, hogy nem karcolja meg magát vele, ugyanakkor a legmakacsabb szakállat is irányítja. További információ

6040

6 040 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100049444196

Leírás

Termékleírás

Ápolja szakállát egy minőségi kefével. Nem metaforikusan, hanem szó szerint. A mi keféink körtefából készülnek, és közepesen kemény vaddisznósörtékkel vannak ellátva – éppen olyan kemények, hogy nem karcolja meg magát vele, ugyanakkor a legmakacsabb szakállat is irányítja.

Jak používat:

A szakállkefe segít abban, hogy a szakáll a zuhany után a formába kerüljön, és az olajat vagy a balzsamot is eloszlatja a szakáll teljes hosszában. Bámulatosan kellemes. De ne vigye túlzásba a használatát, naponta 1–2 alkalommal elegendő.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Márka BE-VIRO

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.