DUE ESSE Fa adventi naptár dekoráció - diótörő, magasság 46 cm
19 490 Ft 18 990 Ft

Újdonság

Fából készült adventi naptár a háztartásba az karácsonyi időszakra. A naptár egyes fiókjaiba apró kiegészítők vagy édességek helyezhetőek – a képzeletnek semmi sem szabhat határt. A Due Esse naptárat a klasszikus Diótörő mesefigurája ihlette. Mérete 46 × 20 × 9 cm.

DUE ESSE Karácsonyi mókus tobozzal, 18 cm, barna- 2. típus
5 590 Ft 5 390 Ft

Újdonság

A Due Esse nem hagyományos karácsonyi mókus tobozzal, 18 cm 2. Típus barna kivitelben egyedien díszíti otthonodat. Poliuretánból készül akasztólyukkal. Ez a játékos dekoráció egész télen díszíti majd az otthonodat.

DUE ESSE Karácsonyi angyal figura hárfával, 10 cm
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi figura angyal hárfával a Due esse márkától minőségi kidolgozással. Ez a kis 10 cm-es angyalfigura varázslatos légkört teremt otthonodba. Ajándékként is ideális szeretteidnek.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, futó hóember síléccel sapkában, 38 cm
6 190 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Síelő hóember karácsonyi kiegészítő a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 38 cm magasságú figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A biztonságos poliuretánból készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, kerámia róka-ajándékkal, 8 cm magas
1 490 Ft

Újdonság

Karácsonyi róka-ajándékkal dekoráció a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Stílusos kerámia figura, ami nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A dekoráció kompakt méretű, 8 cm magas, aminek köszönhetően szint bárhol elfér ahol csak szeretnéd.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, manó, 40 cm
3 190 Ft 3 090 Ft

Újdonság

Manó kiegészítő a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 40 cm magasságú figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A biztonságos poliészterből készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, róka, 63 cm
6 190 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Róka hölgy kiegészítő a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 63 cm magasságú figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. Stabil konstrukció fémből és biztonságos textilből készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, síelő hóember usankában 1 - 38 cm
6 190 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Síelő hóember karácsonyi kiegészítő a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 38 cm magasságú figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A biztonságos poliuretánból készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, ülő manó, 50 cm
6 190 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Ülő manó bácsi karácsonyi kiegészítő a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 50 cm magasságú figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A biztonságos pamutból és poliészterből készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsonyi dekorációs fiú figura toboz sapkában, 14 cm
4 890 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Gyönyörű kerámia dísz a háztartásba a téli és a karácsonyi ünnepek időszakára. A mesés fiú figura toboz sapkában nem csak a gyerekek figyelmét vonzza – gyönyörű kiegészítője lehet a karácsonyi díszítésnek a gyermekszobában és a nappaliban egyaránt. A Due Esse figura magassága 14 cm.

DUE ESSE Karácsonyi manó teleszkópos lábakkal, 45–⁠65 cm
10 990 Ft

Újdonság

Bájos karácsonyi dekoráció a Due Esse vállalattól, ami fém és filc kombinációjából készült. A mesés manó különösen az otthonod legkisebb lakóinak fog kedveskedni és szórakoztatni őket – szép kiegészítő lesz a szobájukban karácsonyi díszként. A manó fém lábai kihúzhatók, így a magassága elérheti a 65 cm-t.

DUE ESSE Karácsonyi mókus ágon és tobozzal, 52 cm, ezüst/szürke
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

A Due Esse nem hagyományos karácsonyi mókus ágon tobozzal, 52 cm hosszal, ezüst-szürke kivitelben egyedien díszíti otthonodat. Poliuretánból készül akasztólyukkal. Ez a játékos dekoráció egész télen díszíti majd az otthonodat.

DUE ESSE Karácsonyi mókus tobozzal, 45 cm hosszal, szürke/ezüst
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

A Due Esse nem hagyományos karácsonyi mókus tobozzal, 45 cm hosszal, szürke-ezüst kivitelben egyedien díszíti otthonodat. Poliuretánból készül akasztólyukkal. Ez a játékos dekoráció egész télen díszíti majd az otthonodat.

DUE ESSE Karácsonyi piros lámpás Santával, 21 cm
5 790 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Santa Claus karácsonyi lámpás dekoráció a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos, aprólékos kialakítású 21 cm magas lámpás nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A dekoráció kompakt nagyságú, aminek köszönhetően az igényeid szerint bárhova befér.

DUE ESSE Karácsonyi ugráló kerámia egyszarvú, 10 cm
3 190 Ft 3 090 Ft

Újdonság

Aranyos kerámia dekoráció a Due Esse a karácsonyi ünnepekre és a teljesített kívánságokért. A mesés egyszarvú különösen az otthonod legkisebb lakóinak fog kedveskedni és szórakoztatni őket – szép kiegészítő lesz a szobájukban karácsonyi díszként. A figura 10 cm magas.

DUE ESSE 6 darabos karácsonyi dísz készlet - csengő, Ø 5 cm, fehér
4 190 Ft 4 090 Ft

Újdonság

Fehér karácsonyi csengők szívecske és csillag mintával, amik megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A csengők Jézuska üdvözlésére is megfelelők. A csomagolás 6 darabot tartalmaz.

DUE ESSE 6 darabos karácsonyi díszcsengő készlet, Ø 5 cm, fehér-piros
4 790 Ft

Újdonság

Karácsonyi fehér-piros csengők masnival, amik megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A csengők fémből készültek és akár Jézuska üdvözlésére is megfelelők. A csomagolás 6 darabot tartalmaz.

DUE ESSE 63 db-os természetes toboz dekoráció készlet, fehér díszítéssel
6 290 Ft 6 090 Ft

Újdonság

63 darab természetes tobozból álló készlet a Due Esse márkától téli és karácsonyi dekorációk elkészítéséhez. Például adventi koszorúk és karácsonyfák díszítésére alkalmas, ám a kreativátásnak nincs határa. A készletben található tobozok átmérője 5–6 cm.

DUE ESSE Álló karácsonyi manó magas sapkával, 27 cm
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Nem hagyományos karácsonyi álló manó magas sapkával, 27 cm, a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi légkört. A vicces manó polirezinből készült, gyönyörű részletekkel, ami nemcsak a gyermekek arcára varázsol mosolyt. Köszöntsd a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Dekoráció álló baba 40 cm szürke, csíkokkal
4 390 Ft

Állo baba dekoráció, amely 40 cm magas, otthonod minden helyiségében csodás dekoráció lesz a téli időszak vagy a karácsonyi ünnepek során. A baba kivitelezésének hála biztosan mindenki érdeklődését felkelti.

DUE ESSE Dekoráció hóember sapkában 16 cm
7 790 Ft

Dekoráció hóember gyerekekkel 16 cm a Due Esse márkától szép karácsonyi dekoráció a belteredbe. Egy pillantás a mosolygó figurákra, amely örömmel tölt el a karácsonyi időszakban.

DUE ESSE Dekoráció Télapó ajándékos zsákkal 21 cm
4 290 Ft

Télapó kerámia dekoráció ajándékokkal tele zsákkal. Kiegészíti a karácsonyi dekorációt. A Due Esse márkájú 21 cm magas karácsonyi dekoráció láttán nemcsak gyermekeid mosolya ragyog fel, hanem a felnőtteké is.

DUE ESSE Fa karácsonyi irányjelző tábla, magasság 100 cm
12 490 Ft

Újdonság

Fából készült karácsonyi dekoráció a Due Esse márkától a kellemes ünnepi napokhoz és teljesült kívánságokhoz. Leginkább a háztartás legkisebbeinek figyelmét fogja elragadni – szórakoztató kiegészítője lehet a gyermekszoba karácsonyi díszítésének. Az irányjelző tábla magassága 100 cm.

DUE ESSE Fa létrák csapokkal kérésre 60 cm
4 090 Ft

Due Esse fa létrák egy praktikus dekoráció, amelyet értékelni fog a karácsony előtti nyüzsgéskor, karácsony estéjén és egész évben. Karácsony előtt gyermekeid így üzenhetnek a Jézuskának, az év hátralévő részében felhasználható különféle üzenetekre.

DUE ESSE Felakasztható karácsonyi bagoly dísz, 10 cm, anyag
1 690 Ft 1 590 Ft

Újdonság

Mesés karácsonyi bagoly alakú dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A biztonságos textil anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni.

DUE ESSE Függő karácsonyi dísz repülő Télapó, 18 cm
3 190 Ft 3 090 Ft

Újdonság

Bájos karácsonyi dísz a Due Esse márkától a kellemes ünnepi napokhoz és teljesült kívánságokhoz. A mesés Télapó elsősorban a gyerekeket fogja megörvendeztetni és szórakoztatni – csodás kiegészítője lehet a gyermekszobában található karácsonyi díszítésnek. A figura mérete 18 × 11 × 9 cm.

DUE ESSE Gyerekek mézeskaláccsal, 2 darabos arany karácsonyi dekoráció készlet
3 790 Ft 3 690 Ft

Újdonság

A gyönyörű gyerekeket mézeskaláccsal ábrázoló 2 darabos karácsonyi dekoráció készlet fehér-arany kivitelben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatba hoz. A díszek gyönyörű téli kivitelben pompáznak és bármelyik helység legszebb dekorációi lesznek. Üdvözöld a karácsonyt otthonodban.

DUE ESSE Gyerekek mézeskaláccsal, 2 darabos ezüst karácsonyi dekoráció készlet
3 790 Ft 3 690 Ft

Újdonság

A gyönyörű gyerekeket mézeskaláccsal ábrázoló 2 darabos karácsonyi dekoráció készlet fehér-ezüst kivitelben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatba hoz. A díszek gyönyörű téli kivitelben pompáznak és bármelyik helység legszebb dekorációi lesznek. Üdvözöld a karácsonyt otthonodban.

DUE ESSE Jegesmedve karácsonyi dekoráció, 16 cm, piros sál
4 490 Ft

Újdonság

A Due Esse márkájú jegesmedve piros sállal gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt. Stílusos 16 cm magasságú dísz nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A biztonságos textilből és poliuretánból készült anyag gyerekek és a házikedvencek jelenlétében értékeled majd.

DUE ESSE Karácsony dísz készlet gyerekek a holdon, 2 db, magasság 8 cm, arany
4 990 Ft 4 890 Ft

Újdonság

Rendkívül szép karácsony dísz készlet gyerekek a holdon, 2 db, magasság 8 cm fehér/arany színben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot teremt. Kellemes téli színekben pompázó dísz, amely praktikus hurokkal rendelkezik a felakasztáshoz. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Karácsony dísz készlet gyerekek a holdon, 2 db, magasság 8 cm, ezüst
4 990 Ft 4 890 Ft

Újdonság

Rendkívül szép karácsony dísz készlet gyerekek a holdon, 2 db, magasság 8 cm fehér/ezüst színben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot teremt. Kellemes téli színekben pompázó dísz, amely praktikus hurokkal rendelkezik a felakasztáshoz. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Karácsonyfa takaró, fehér, Ø 98 cm
10 990 Ft

Újdonság

Fehér filcből készült praktikus kiegészítő, amely ránézésre egy virágot idéz. Elrejti a csúnya karácsonyfa talpat és a karácsonyi fényfüzér kábeleit, és ezzel hangulatosabbá varázsolja a fát. A Due Esse karácsonyfa takaró átmérője 98 cm.

DUE ESSE Karácsonyfa takaró, piros, Ø 98 cm
10 990 Ft

Újdonság

Piros filcből készült praktikus kiegészítő, amely ránézésre egy mikulásvirágot idéz. Elrejti a csúnya karácsonyfa talpat és a karácsonyi fényfüzér kábeleit, és ezzel hangulatosabbá varázsolja a fát. A Due Esse karácsonyfa takaró átmérője 98 cm.

DUE ESSE Karácsonyi angyal figura hegedűvel, 10 cm
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi angyal figura hegedűvel a Due esse márkától minőségi kidolgozással. Ez a kis 10 cm-es angyal figura varázslatos légkört teremt otthonodba. Ajándékként is ideális szeretteidnek.

DUE ESSE Karácsonyi bagoly persely, 11 cm
3 890 Ft 3 790 Ft

Újdonság

A gyönyörű 11 cm-es karácsonyi bagoly persely fehér-arany kivitelben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatba hoz. A bagoly kerámia és rendelkezik egy praktikus nyílással, így nem kell eltörni, amikor kivennéd a megtakarításod. Üdvözöld a karácsonyt otthonodban.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, acél hóember, 21 cm
4 590 Ft 4 490 Ft

Újdonság

Acél hóember karácsonyi dekoráció a Due Esse márkától ami gondoskodik az igazi ünnepi hangulatról a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos, aprólékos kialakítású figura nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A dekoráció kompakt nagyságú, aminek köszönhetően az igényeid szerint bárhova befér.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció, álló manólány, 66 cm
10 990 Ft

Újdonság

Karácsonyi álló manólány dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt Stílusos 66 cm magas figura, ami nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A stabil fém szerkezetet és a biztonságos textil anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció fiú karácsonyfával, 14 cm
4 890 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Gyönyörű kerámia dekoráció a háztartásba, téli időszakra és karácsonyi ünnepekre. A fiú mesefigura nemcsak a gyerekeket vonzza – kellemes kiegészítője lesz a karácsonyi díszeknek mind a gyerekszobában, mind a nappaliban. A Due Esse társaság figurájának magassága 14 cm.

DUE ESSE Karácsonyi dekoráció kerámia róka-fával, 8 cm magas
1 490 Ft

Újdonság

Karácsonyi róka-fával dekoráció a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Stílusos kerámia figura, ami nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja. A dekoráció kompakt méretű, 8 cm magas, aminek köszönhetően szint bárhol elfér ahol csak szeretnéd.