Mildred Pierce

Mildred Pierce

Amire Veda csak vágyik, azt az anyja Mildred Pierce előteremti, még ha ennek az is az ára, hogy Mildrednek véget kell vetnie középosztálybéli házasságának, fel kell küzdenie magát a férfiak által uralt világ csúcsára, és hozzá kell mennie egy tehetős férfihez, akit egyáltalán nem szeret. Bármire hajlandó lennék érte mondja Mildred, mikor a lánya iránt érzett szeretetéről kérdezik. Talán még a gyilkosságra is? James M. Cain (A postás mindig kétszer csenget, Gyilkos vagyok) regényéből készült ez a stílusos krimi, amely a film noirok legjobb hagyományaira építkezik, csak egy nő szemszögéből nézve. Joan Crawford Mildredje két év lejtmenet után végre váltást hozott a színésznő életében, és még a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat is leszállította neki. Mikor az ember már azt hinné, hogy megfejtette ezt az öt Oscar-díjra köztük a legjobb film díjára jelölt mesterművet, jön csak a sokkoló fordulat! További információ

999
Márka: Katalógus száma: 961009

999 Ft ÁFA-val

Raktáron – Átvehető akár: 2017.05.25.

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2017.05.25.
Szállítás futárral Budapestre várhatóan: 2017.05.25.
Szállítás futárral vidékre várhatóan: 2017.05.25.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 14:00 óráig elküldött, utánvéttel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

Mildred Pierce

12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Tartalom

Amire Veda csak vágyik, azt az anyja Mildred Pierce eloteremti, még ha ennek az is az ára, hogy Mildrednek véget kell vetnie középosztálybéli házasságának, fel kell küzdenie magát a férfiak által uralt világ csúcsára, és hozzá kell mennie egy tehetos férfihez, akit egyáltalán nem szeret. Bármire hajlandó lennék érte mondja Mildred, mikor a lánya iránt érzett szeretetérol kérdezik. Talán még a gyilkosságra is?

James M. Cain (A postás mindig kétszer csenget, Gyilkos vagyok) regényébol készült ez a stílusos krimi, amely a film noirok legjobb hagyományaira építkezik, csak egy no szemszögébol nézve. Joan Crawford Mildredje két év lejtmenet után végre váltást hozott a színészno életében, és még a legjobb színésznonek járó Oscar-díjat is leszállította neki. Mikor az ember már azt hinné, hogy megfejtette ezt az öt Oscar-díjra köztük a legjobb film díjára jelölt mestermuvet, jön csak a sokkoló fordulat!

Rendezõ

 • Michael Curtiz

Szereplõk

 • Jack Carson
 • Joan Crawford
 • Eve Arden
 • Zachary Scott

Részletes jellemzõk

Formátum:
 • DVD
Hangok:
Dolby Digital
 • angol – Monó
Felirat:
 • magyar
 • angol
Képarány
 • 4:3
 • FF
Játékidõ:
 • 116 PERC

Paraméterek

%2% paraméterei

3D nem
Műfaj dráma
Feliratok angol, magyar
Lemez formátum dvd
Csomagolás vékony dobozos kiadás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.