Talált termékek száma: 8

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Raktáron


Robust Fitnesz labda 65cm

Robust Fitnesz labda 65cm

Értékelés: 5
3 660 Ft

Akció

A Robust fitnesz labda (65 cm) nem csupán sporteszközként, hanem akár ülőalkalmatosságként is használható.


Vivamax Gimnasztikai labda, 55 cm
3 390 Ft

Vivamax gimnasztikai labda, 55 cm fitness és gyógytorna gyakorlatokhoz egyaránt kiváló. Megfelelő segédeszközök a has- illetve hátizom erősítéshez, valamint rekreációs gyakorlatokhoz, műtétek utáni rehabilitáció, felépülés támogatására is alkalmas.


Acra Gimnasztikai labda expanderrel S3219
3 990 Ft

Akció

Gimnasztikai labda gumis kapaszkodóval (expander) 650 mm. Gimnasztikai labda kapaszkodóval ( erősítő ), ideális a hát húzógyakorlataira. A labda lehetőségeit növeli a gumis kapaszkodó, mellyel a felső és a lenti test megerősödését érheti el. A labda természetesen alkalmas a helyes és egészséges ülésre.


HMS YB02 Anti-burst Fitnesz labda, 55 cm, Narancssárga
2 990 Ft

2 590 Ft

Akció

Praktikus, csúszásmentes felületű HMS YB02 Anti-burst fitnesz labda vidám narancssárga színben. Edzés és rehabilitáció során egyaránt remekül alkalmazható, szék helyett használva pedig hatékonyan javítja a testtartást. Az 55 cm-es méret 150–165 cm-es testmagassághoz ideális.


Tunturi Gimnasztikai labda 65 cm
4 170 Ft

Tunturi Gimnasztikai labda 65 cm ideális minden korosztály számára. A labda egyaránt használható erősítő-, nyújtó-, és relaxációs feladatokra. A csomag pumpát is tartalmaz.


Tunturi Gym Ball Gimnasztika labda, 55 cm
3 140 Ft

A kínzó hátfájás rengeteg ember számára ismerős érzés, a nem időben észrevett problémákat utólag már nehéz kezelni és akár visszafordíthatatlanná is válhatnak. A szakemberek szerint is érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre, ebben segít a Tunturi Gym Ball 55 cm. A gimnasztikalabda segítségével olyan nyújtó és lazító gyakorlatok végezhetőek, amelyek segítenek megelőzni a komolyabb hát és gerincproblémák kialakulását. A labda ráadásul ülőalkalmatosságként is szolgálhat otthon, vagy akár a munkahelyén. Tunturi Gym Ball a háta barátja!


LIFEFIT Lifefit gimnasztikai labda 65 cm-20%
2 871 Ft

2 290 Ft

Akció

Gimnasztikai labda Lifefit TRANSPARENT 65 cm egy labda a professzionális labdák sorozatából. Többféle használatra alkalmas, pld. fitnesz, kardio és rehabilitációs gyakorlatok.


LIFEFIT Lifefit gimnasztikai labda 75 cm
3 500 Ft

2 990 Ft

Akció

Gimnasztikai labda Lifefit TRANSPARENT 75 cm egy labda a professzionális labdák sorozatából. Többféle használatra alkalmas, pld. fitnesz, kardio és rehabilitációs gyakorlatok.