Masterjump Airboard ugráló matrac 60 x 100 x 10 cm - rózsaszín

Masterjump Airboard ugráló matrac 60 x 100 x 10 cm - rózsaszín

Száma: 8268264
Közvetlenül partnerünktől
Ez a 60 × 100 cm-es felfújható ugráló matrac különösen alkalmas szertornához, parkour-hoz, tánchoz, harcművészeti sportokhoz és más akrobatikai sportokhoz. Az Airboard MASTER minden fitneszteremben, iskolában használható, illetve szabadidő eltöltésére otthon vagy a kertben. További információ
34 600 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MASTER SPORT

Elfogyott

Termékek partnerünktől: MASTER SPORT

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8268264

Leírás

Ez a 60 × 100 cm-es felfújható ugráló matrac különösen alkalmas szertornához, parkour-hoz, tánchoz, harcművészeti sportokhoz és más akrobatikai sportokhoz. Az Airboard MASTER minden fitneszteremben, iskolában használható, illetve szabadidő eltöltésére otthon vagy a kertben.

A felfújható ugráló matrac elhelyezhető otthon a padlózatra, fitneszteremben, táncklubban, relaxációs központban, de akár a kertben, parkban a füvesített területen vagy a tengerparton a víz mellett is használható. Előtte azért győződjön meg arról, hogy a talajon nincsenek-e éles tárgyak.


A felfújható ugráló matrac 10 cm-es vastagságának köszönhetően csökkenti a sérülés kockázatát edzés közben. Lengéscsillapító hatása van, ideálisan rugózik. Felfújt állapotban több napig is megőrzi a nyomást. Ha az Aiboard MASTER felfújható ugráló matracot nem fogja használni, eressze ki a levegőt és csomagolja össze helytakarékosság céljából, vagy vigye át a kedvenc helyére.

Műszaki adatok:

  • szín: rózsaszín
  • méret: 60 × 100 cm
  • magasság: 10 cm
  • anyag: DROP STITCH 0,9 mm vastag megerősített szövettel, megerősített varrások, melyek garantálják az anyag ellenállóságát és tartósságát
  • teherbírás 100 kg
  • teherbírás vízfelületen történő használat esetén: 50 kg
  • pumpa a felfújáshoz nem tartozék
  • javasolt a MASTER paddleboard és airtrack pumpa beszerzése

Az áruk súlya: 6 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.