Masterjump Airtrack felfújható tornaszőnyeg 400 x 100 x 30 cm - zöld

Masterjump Airtrack felfújható tornaszőnyeg 400 x 100 x 30 cm - zöld

Száma: 5907244
Közvetlenül partnerünktől
Ez a felfújható tornaszőnyeg főként gimnasztikához, parkour-hoz, tánchoz, küzdősportokhoz vagy más akrobatikai sportokhoz alkalmas. Az Airtrack MASTERJUMP tornaszőnyeg használható fitness központokban, iskolákban, de akár otthon, a kertben a szabadidő eltöltéséhez is. Különböző szórakoztató játékokh További információ
129 700 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MASTER SPORT
Ingyen szállítás

Elfogyott

Termékek partnerünktől: MASTER SPORT

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5907244

Leírás

Professzionális airtrack – tornaszőnyeg – tornatermekbe és otthoni használatra is alkalmas sporteszköz. Rendkívül tartós és ellenálló, CE-tanúsítvánnyal rendelkező anyagból.
Az anyag rendkívül ellenálló, nem a felfújható játékok gyártásához használt anyagról van szó, mint az olcsóbb airtrack változatok esetén. A termék használható úszómedencében és tengerben is, az anyag és a ragasztó is alkalmas ezen tevékenységekhez.

Szokott trambulinon gyakorolni bukfenceket és szaltókat, és talajon is szeretné elvégezni ezeket a gyakorlatokat? Az Airtrack MASTERJUMP ideális segítség a trambulinról talajra történő átmenethez.

Ez a felfújható tornaszőnyeg főként gimnasztikához, parkour-hoz, tánchoz, küzdősportokhoz vagy más akrobatikai sportokhoz alkalmas. Az Airtrack MASTERJUMP tornaszőnyeg használható fitness központokban, iskolákban, de akár otthon, a kertben a szabadidő eltöltéséhez is. Különböző szórakoztató játékokhoz vízen is használható.

Felfújt állapotban a tornaszőnyeg 30 cm magas, ami torna közben csökkenti a sérülés kockázatát. Tompítja az ütéseket és kiválóan rugózik. Használaton kívül az Air Track MASTERJUMP tornaszőnyeg egyszerűen leereszthető és helytakarékosság céljából összetekerhető, könnyen áthelyezhető más helyre.

Műszaki adatok:

 • professzionális airtrack – tornaszőnyeg
 • méret: 400 × 100 cm
 • magasság: 30 cm
 • anyag: test: 30 cm dropstitch, megerősített kétfalú DWF szövet (Double Wall Fabric) 0,9 mm vastag megerősített PVC szövettel. Oldalfalak: magas minőségű, 0,6 cm vastag PVC borítás
 • tartozékok: elektromos szivattyú, javítókészlet, tárolótáska
 • 10 cm széles középső vonal (azonos szélességű, mint a gimnasztikai gerenda)
 • UV-sugárzásnak ellenálló nyomott minta
 • erős gumiból készült fogantyúk
 • Bravo minőségi szelepek (cserélhető)
 • zárakkal – egy másik tornaszőnyeggel történő összekapcsolásához (trackconnect szükséges)
 • teherbírás: 200 kg
 • teherbírás vízben használva: 100 kg

Az áruk súlya: 17 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.