Fitbit Charge 3 Special Edition (NFC) - Lavender Woven

Fitbit Charge 3 Special Edition (NFC) - Lavender Woven

Száma: 1281402
2 év garancia
A Fitbit Charge 3 csúcsdesignja alkalmassá teszi úszásra, míg a hagyományos egészségi és kondíciós funkciói a társaság legokosabb karpántjává teszik – ráadásul mindez 7 napos működési idővel. További információ
53 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1281402

Leírás

Fitbit Charge 3

Prémium minőségű design, okos funkciók A Fitbit Charge 3 különlegesen könnyű anyagokból készül. A tok légiparban használt alumíniumötvözetből és Corning® Gorilla® Glass 3 fedőüvegből készül, amely a kijelző fokozott védelméről gondoskodik. A Fitbit Charge 3 továbbá éles érintőképernyőt is kínál, amely 40%-kal nagyobb és élesebb, mint az előző modell volt. Intuitív kezelést és a legfontosabb információkhoz való egyszerű hozzáférést kínál. A Fitbit Charge 3 az aktív úszóknak is örömet szerez, ugyanis ez a karpánt vízállósággal is büszkélkedhet.

Interaktív felhasználói felület

A hardver interaktív felhasználói felülettel lett kiegészítve, amely úgy lett kidolgozva, hogy a felhasználókat még inkább motiválja a kitűzött célok elérésére minden nap. A nagy kontrasztú érintőképernyő kiválóan ábrázolja a megfelelő információkat a szürke árnyalataiban, új, játékos animációkkal és grafikával, amely meglep, feldob, szórakoztató pillanatokat hoz létre és segít megünnepelni az elért mérföldköveket, valamint segít a további célokra összpontosítani.

Mindent az egészségért és a kondícióért

A prémium minőségű designon kívül a Charge 3 tökéletesített funkciókat is kínál az egészségért és kondícióért. A több, mint 149 milliárd óra pulzusmérés révén a Fitbit tökéletesítette 24/7 PurePulse® technológiáját a szívritmus még pontosabb méréséért. Így az edzés során mért adatok most még pontosabbak, főként ha az elégetett kalóriákról és a nyugalmi pulzusról van szó. Ezáltal a tréning jobban optimalizálható és személyes rendszer állítható be az egészség területén. A hozzáadott SpO2 érzékelő, amely Fitbit karpántban most először lett felhasználva, a vér oxigénszintjének felbecsülését teszi lehetővé és segít figyelemmel kísérni olyan egészségügyi indikátorokat, mint amilyen az alvási apnoe is.

Tökéletesített alvás monitring és analízis

A Fitbit felhasználók millióinak segít alvásciklusuk és azon szokásaik jobb megértésében, amelyek az alvást befolyásolhatják. A Fitbit az első wearables-t gyártó márka, amely az alvás megfigyelésének lehetőségét hozta el és az elmúlt hét év során létrehozta az egyik legnagyobb alvás adatbázist több, mint 7,5 milliárd megfigyelt éjszakával. A Fitbit az alvás fázisainak megfigyelését és a pulzuson alapuló alvási javaslatokat is bemutatja, ami az alvás minőségének jobb megértését teszi lehetővé.

Fitbit Charge 3 újdonságai és tökéletesítései:

 • Célokon alapuló edzési módok: A kínálatban több, mint 15 edzési mód szerepel, amelyek között megtalálható a kerékpározás, úszás, futás, súlyemelés és a jóga. Beállítható célok az elégetett kalóriákat, távolságot vagy edzéssel töltött időt illetően, valamint a statisztikai adatok és előrelépések valós időben történő figyelése.
 • 50 m-ig vízálló: A karpánt viselhető zuhanyban, esőben, medencében vagy egészen nyugodtan akár az óceánban is. Valós időben követheti figyelemmel az úszás idejét közvetlenül a csuklóján a Swim Modeban, vagy a Fitbit® applikációban a SmartTrack® technológia segítségével figyelemmel kísérheti a leúszott távolságot és a medencét.
 • A lefutott táv: A telefon GPS-jére csatlakozva figyelemmel kísérhető a lefutott táv és a futás ideje valós időben, közvetlenül a készülék kijelzőjén. A Run Detect funkció szintén elérhető, amely automatikusan megkezdi, megszakítja vagy leállítja a futás figyelését. (hamarosan elérhető).
 • A női egészség figyelése: A menstruációs ciklus jobb áttekintése a nők számára. A Fitbit applikációnak köszönhetően feljegyezhető a ciklus és az ovuláció, feltüntethetők a tünetek és összehasonlíthatók az egyes ciklusok. Ehhez a többi egészségügyi és kondíciós statisztikával együtt jobb áttekintést kap egészségéről.
 • Személyre szabott javaslatok: A Charge 3 a tevékenységeket, pulzust, táplálkozást és alvást érintő dinamikus javaslatok révén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban megismerjék önmagukat és javíthassák kondíciójukat és egészségüket. A javaslatok segítenek a cél elérésében a megfelelően időzített tippek segítségével. (Hamarosan elérhető a Fitbit alkalmazásban)
 • Kölcsönös motiválás a többi felhasználóval: Az egyik legnagyobb egészségről és kondícióról szóló közösségi hálózatra – amelyet több, mint 25 millió aktív felhasználó olvas – történő csatlakozás révén motivál a személyes célok elérésére, akárcsak a barátokkal, családdal és további személyekkel történő kapcsolattartásra a Feeden, Groupson és Challengesen keresztül a Fitbit alkalmazásban.
 • Vezetés és motiválás 24/7: Lehetővé teszi, hogy a csúcson maradhasson és hogy teljes képet kaphasson egészségéről és kondíciójáról az olyan funkcióknak köszönhetően, mint amilyen az edzés automatikus felismerése, figyelmeztetés a mozgás szükségességére, légzésgyakorlatok útmutatója, az alvás és alvás fázisok figyelése és sok más funkció.
 • Kibővített értesítések és gyors válaszok: Egyszerűen testre szabható és megjeleníthető alkalmazások értesítései, mint például a Facebook és Uber, akárcsak a telefonhívások, naptár és szöveges üzenetek értesítései. Telefonhívások fogadása és elutasítása gyors, előre beállítható válaszok lehetőségével az Android operációs rendszer felhasználói számára.
 • Általános alkalmazások: Egész napra alkalmas alkalmazások, amelyek közé tartozik például az ébresztő, időzítő, időjárás, plusz a Fitbit Leaderboard és naptár is az elkövetkezendő frissítésekkel együtt.
 • Kedvelt márkás alkalmazások: A jövőben a készülékbe számos népszerű márkás alkalmazás lesz telepítve, amelyek a Fitbit Ionic és a Fitbit Versa karpántokból ismertek.
 • Egyszerű és biztonságos fizetés: Az otthon felejtett pénztárca ma már nem okoz problémát. Elég, ha a kezén van a Fitbit Charge 3 Special Edition, amellyel egyszerűen és biztonságosan fizethet a Fitbit Pay™ révén; ezt a fizetési módot jelenleg több, mint 100 pénzintézet támogatja 16 országban.
 • Széleskörű kompatibilitás: Minden Android és iOS operációs rendszerrel kompatibilis, a jövőben pedig a Windows rendszerrel is használható lesz, bármilyen készülék kiválasztható a mobiltelefontól függően.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.