Crocs Fun Lab Shark Band Clg K Bright Cobalt 206271-4JL
13 290 Ft

Újdonság

Crocs fiú cipő perforált talppal, cápa motívummal díszítve. A puha talpbetét természetesen másolja a láb formáját. Szíjas bekapcsolás a stabil tartásért. Könnyen tisztítható, aminek köszönhetően a lábbeli szappanos vízzel tisztítható. Mintás külső talp kiálló részekkel.

Froddo Fiú szandál G2150111-1
16 090 Ft

Újdonság

Fiú szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus eleme a cserélhető bőr talpbetét antibakteriális kivitelben.

Primigi Fiú egész éves cipő 5381522
17 590 Ft

Újdonság

Fiúk egész éves cipő a Primigi márkától, stílusos dizájnnal és minőségi valódi bőr anyaggal büszkélkedhet. Nagyon praktikus rögzítés gumi és tépőzár segítségével. Akár a városban, akár a gördeszkaparkban, a kivehető bőr talpbetét mindig kényelmet és lendületet ad a fiúknak.

D-D-step Fiú barefoot cipő 018-43B
12 590 Ft

Újdonság

A fiú barefoot cipőt a Ddstep márkától a viselője azonnal megfogja szeretni. A bőr anyag ugyanakkor biztosítja a szükséges rugalmasságot és funkcionalitást. A csúszásgátló talpnak köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A kivehető talpbetét és a tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű karbantartáshoz és használathoz.

D-D-step Fiú világító cipő 050-16
15 690 Ft

Újdonság

Fiú világító cipő csúszásmentes talppal a D-D-step-től. Egyszerű kapcsolás tépőzárral. Teljesen eltávolítható talpbetét a csere érdekében. LED megvilágítás színben. Varrott felső a nagyobb szilárdság érdekében. Dekoratív varrás a bokán. A külső rész, a bélés és a talpbetét bőrből készül.

Froddo fiú bokacipő G2130188-2
16 090 Ft

Újdonság

Froddo fiú bokacipő, amelyet a viselő egy csapásra megkedvel. A bőr kialakítás elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus egység a kivehető bőr talpbetét antibakteriális kezeléssel.

Froddo Fiú félcipő G3130148-1
18 790 Ft

Újdonság

Fiú félcipő a Froddo márkától, enyhén megemelt cipőorral. Bőr-talpbetét, jellegzetes tartóssággal és antibakteriális tulajdonságokkal. Felső része sima bőr. Rögzítés két tépőzáras szalaggal. Varrott talp a kényelmes lépés és a nagyobb tartósság érdekében.

Froddo Fiú papucs G1700244
8 190 Ft

Újdonság

Fiú papucs a Froddo márkától a belső oldalán aláírás lehetőségét kínálja. A szár felső része tartós textilszövetből készült. Bőr talpbetét, jellegzetes tartóssággal és puha textúrával. Rögzítés tépőzáras szalaggal. Megemelt sarokrész. Mintás talp a simább lépéshez csúszkálás nélkül.

Froddo Fiú szandál G2150124
14 090 Ft

Újdonság

Fiú szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A bőr természetes króm mentes színekkel van befestve. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást.

Froddo fiú tipegő cipő G1130005-3
9 790 Ft

Újdonság

Fiú tipegő cipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A cipő puha bőrből készült, amelyet növényi színekkel festenek króm nélkül. A rugalmas talp utánozza a mezítláb járást.

KTR fiú bőr félcipő 190/1/V/EKO/KTR/MOD
15 090 Ft

Újdonság

Szabadidős fiú bőr félcipő, ami megfelel az egészségre ártalmatlan gyerekcipők követelményeinek. A cipőben kivehető talpbetét található, ami megtámasztja a lábboltozatot, tompítja az ütéseket és puhábba teszi a lépéseket. A bélés nem szőtt anyagból készült, ami alkalmazkodik a láb alakjához, légáteresztő és gyorsan elvezeti a nedvességet.

Ponte 20 fiú cipő PP120-DA03-1-383A
11 290 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Ponto 20 márkától kalózos mintával és egyszerű 2 tépőzáros rögzítéssel rendelkezik. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. A rugalmas talp minden lépésnél kényelmet nyújt a kisfiadnak. A talpbetét könnyen kivehető és szükség esetén kezelhető.

Primigi fiú nyári cipő 5365500
11 290 Ft

Újdonság

Nyári cipő fiúknak, amely tavasszal és nyárral hordható. A félig zárt orr a helyén tartja a gyermek lábát, véd a láb túlságos elcsúszásával szemben. Felső része szintetikus bőrből készült, tartós és mintás talppal kombinált. Tépőzáras záródás.

Protetika ALIX fiú cipő, grey
8 990 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától magasabb cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi bőrből és textilből készül. Megerősített szegélyek. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő a kivehető talpbetét is.

Protetika fiú cipő FERGUS grey
11 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Felső része jó minőségű bőrből készült. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét természetesek.

Protetika fiú cipő NED DENIM
11 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok – Minőségi sima bőr felső felület Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika fiú cipő RAVEN denim
6 890 Ft

Újdonság

Fiú sportcipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika Négyévszakos fiú cipő POLY, grey
13 190 Ft 12 990 Ft

Újdonság

Fiú négyévszakos félcipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kitűnően rugalmas, magas profilú talp. Vastag párnázással a puha lelépésért. Díszes varratok az oldalsó részeken

Protetika PORT fiú cipő, black
10 690 Ft 10 490 Ft

Újdonság

Ez a fiú sportcipő különböző sporttevékenységekhez alkalmas. Használható sporttermekben is, ugyanis a cipőtalp nem hagy csíkokat a padlón. Kivehető talpbetéttel van ellátva, valamint természetes bőrből és textilből készül. A Protetika PORT fiú cipő, black rendkívül könnyű.

Protetika RONY fiú cipő, green
12 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika cégtől rugalmas és magasított cipőtalppal. Természetes anyagokból készül, hogy a lábbeli egészségre ártalmatlan maradjon. A felsőrész minőségi sima bőrből és textilből készül. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő az alacsony súly és a kivehető betét is.

Protetika RONY fiú cipő, türkiz
12 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika cégtől rugalmas és magasított cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi sima bőrből és textilből készül. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő az alacsony súly és a kivehető betét is.

Hummel Henry IN-30%

Hummel Henry IN

Értékelés: 4,6
19 990 Ft 13 990 Ft

Kiárusítás

Hummel Henry IN férfi és junior teremcipő, ami alkalmas minden teremsporthoz, beleértve a futsalt is. Nem hagy csíkot.

Geox KILWI lány sportcipő B02D5H_0ZB44_C8172
17 990 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány sportcipő cicamintával. A Geox KILWI báránybőrből készült talpbetéttel, pamutbéléssel, valamint marhabőrből és vászonból készült felülettel rendelkezik. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Geox Fiú sportcipő TUONO J02AXC_014BU_C1ZJ4
22 790 Ft

Újdonság

Fiú sportcipő a Geox márkától fűzős rögzítéssel és stílusos kialakításban. Felső része minőségi poliészter és poliuretán. Ellenálló talpa 100% gumi csúszásmentes mintával. Jellegzetes petróleum csíkokkal. Nagyszerű választás aktív fiatal férfiak számára.

Geox NEW BALU lány sportcipő B020QA_00744_C8172
17 990 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány sportcipő virágos részletekkel. A Geox NEW BALU báránybőrből készült talpbetéttel és béléssel, valamint különböző módon kezelt bőr felülettel rendelkezik. A termoplasztikus gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Geox fiú cipő XLED J927QB_01454_C3S9B
27 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sárga kivitelezésű fiú cipő világító talppal. A Geox XLED kecskebőr talpbetéttel és poliészter béléssel rendelkezik. Poliészterből és poliuretánból készült felület. Az etilén-vinil-acetátból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes fűzős bekötés.

Geox fiú sportcipő TODO B0284A_014BU_C0749
19 490 Ft

Újdonság

Fiú sportcipő sötétkék kialakításban világító talppal. Geox TODO kecskebőr talpbetéttel, textil hálóbéléssel és poliészter felülettel rendelkezik. Rugalmas talp hőre lágyuló gumiból lehetővé teszi a természetes behajlítását minden lépés során. Kényelmes tépőzáras záródás.

Geox GISLI fiú sportcipő B021NA_05410_C0749
12 990 Ft

Újdonság

Sötétkék színű fiú sportcipő limeszínű elemekkel a Geox márkától, amely ideális általános, mindennapos hordásra, de kirándulásokra is. A sportcipő praktikus tépőzáras záródással, anatómiai formájú béléssel rendelkezik, a Geox respira technológia révén pedig maximális kényelmet biztosít minden lépésen.

Geox lány sportcipő TODO B0285C_0NF14_C0566
19 490 Ft

Újdonság

Ezüstlány sportcipő világító talppal. A Geox TODO kecskebőr talpbetéttel, hálós anyagú béléssel és poliészter felszínnel rendelkezik. A termoplasztikus gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Geox NEW BALU fiú sportcipő B020PB_0CL10_C5102
17 990 Ft

Újdonság

Barna színű fiú sportcipő. A Geox NEW BALU báránybőrből készült talpbetéttel és béléssel, valamint különböző módon kezelt marhabőr felülettel rendelkezik. A termoplasztikus gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Protetika LUGO fiú cipő, tyrkys
9 990 Ft

Újdonság

Ez a fiú sportcipő különböző sporttevékenységekhez alkalmas. Használható sporttermekben is, ugyanis a cipőtalp nem hagy csíkokat a padlón. Kivehető talpbetéttel van ellátva, valamint természetes bőrből és textilből készül. A Protetika LUGO fiú cipő, tyrkys rendkívül könnyű

Slipstop fiú papucs Dino SS17120123
6 290 Ft

Újdonság

Fiú papucs a Slipstop gyártótól, csúszásmentes talppal ellátott. Légáteresztő anyag gyorsan száradó tulajdonságokkal. Külső része fürdőruha anyagból. Pamut alávarrással. Műbőr talppal. Ideális pár a gyermeked első lépései során. Dinoszaurusz mintás.

Slipstop gyerek papucs Black Junior SS17110199
6 290 Ft

Újdonság

Kényelmes gyerek papucs a Slipstop márkától, amely egyedi csúszásgátló talppal ellátott, légáteresztő és gyorsan száradó anyagból készült. Könnyű, puha, egyszerűen felvehető és levehető, a kényelmes guminak hála tart a lábon. Medencében, tengernél, strandon, otthon és edzésnél viselhető. A rugalmas cipőnek hála akár 2 számmal nagyobb cipő is megfelelő.

Slipstop Show Dog fiú tutyi SS18120157
6 290 Ft

Újdonság

Fiú tutyi a Slipstop cégtől csúszásbiztos talppal. Szellős anyag gyorsan száradó tulajdonságokkal. Külsőrész fürdőruha anyagból. Pamutbélés. Műbőr cipőtalp. Ideális lábbeli gyermeked első lépéseinek megtételéhez.

Slipstop fiú papucs Yacht Junior SS19120202
6 290 Ft

Újdonság

Kényelmes fiú papucs a Slipstop márkától, amely egyedi csúszásgátló talppal ellátott, légáteresztő és gyorsan száradó anyagból készült. Könnyű, puha, egyszerűen felvehető és levehető, a kényelmes guminak hála tart a lábon. Medencében, tengernél, strandon, otthon és edzésnél viselhető. A rugalmas cipőnek hála akár 2 számmal nagyobb cipő is megfelelő.

Geox KILWI lány sportcipő B02D5A_011BC_C1364
16 490 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány sportcipő flamingómintával. A Geox KILWI báránybőrből készült talpbetéttel, pamutbéléssel, valamint poliuretán- és poliészterfelülettel rendelkezik. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Primigi fiú nyári cipő 5365522
11 290 Ft

Újdonság

Nyári cipő fiúknak, amely tavasszal és nyárral hordható. A félig zárt orr a helyén tartja a gyermek lábát, véd a láb túlságos elcsúszásával szemben. Felső része szintetikus bőrből készült, tartós és mintás talppal kombinált. Tépőzáras záródás.

Crocs Classic Shark Clog PS Prep Blue 206147-4KI
11 290 Ft

Újdonság

Fiú crocs papucs tipikus szellős orral és figyelemre méltó külsővel. A puha és könnyű talp természetesen követi a láb formáját. Lehajtható sarokpánt a láb jobb rögzítéséhez. Könnyen karbantartható összetétel, aminek köszönhetően a lábeli szappanos vízzel tisztítható. Mintázott talp kiemelkedésekkel.

Crocs Crocband Clog K Deep Green/Prep Blue 204537-3TV
12 190 Ft 11 990 Ft

Újdonság

Gyerek crocs tipikus szellőzős orr résszel, amelynek hála rövid ideig tartó, valamint egész napos viselésre egyaránt megfelelő. Lehajtható bokapánt a láb jobb fixálása érdekében. Croslite anyagból készült a puha lépések és az alacsony súly érdekében. Dekoratív vonal az oldalán. Könnyen tisztítható hideg szappanos vízzel.

Geox fiú cipő HEIRA B023XA_0FE14_C4165
14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kék fiú cipő zöld színű részletekkel. A Geox HEIRA sportcipő poliészter hálóból készült talpbetéttel és béléssel, valamint marhabőrből és nejlonból készült felülettel rendelkezik. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Geox RUNNER fiú sportcipő B02H8B_014BU_C4248
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sötétkék fiú sportcipő zöld színű elemekkel. A Geox RUNNER lábbeli pamutból készült talpbetéttel és béléssel, valamint poliészter felülettel rendelkezik. A hajlékony gumi cipőtalp minden lépésen természetes mozgást biztosít a lábfej számára. Kényelmes tépőzáras záródás.

Primigi Fiú egész éves cipő 5353266
13 790 Ft

Újdonság

Fiú egész éves cipő a Primigi márkától stílusos kialakításban, hagyományos cipőfűzős rögzítéssel. A cipő feldolgozása teljes bőr, fecskendezett talppal. A bőr talpbetét kivehető és tisztítható.

Crocs Crocband Shark Clog PS Navy 206152-410
13 290 Ft

Újdonság

Fiú crocs papucs tipikus szellős orral és figyelemre méltó külsővel. Hullám motívum az oldalán. A puha és könnyű talp természetesen követi a láb formáját. Lehajtható sarokpánt a láb jobb rögzítéséhez. Könnyen karbantartható összetétel, aminek köszönhetően a lábeli szappanos vízzel tisztítható. Mintázott talp kiemelkedésekkel.

Crocs LiteRide Clog K Navy/White 205964-462
14 990 Ft

Újdonság

** Fiú crocs papucs** tipikus szellős orral és korszerű külsővel. Literide anyagból készült puha és könnyű talpbetét. Külső anyaga Matlite. Lehajtható Crosslite sarokpánt a lábfej jobb fixálása érdekében. Könnyen kezelhető összetétel, aminek köszönhetően a lábeli szappanos vízzel tisztítható.

D-D-step fiú vászoncipő C015-630
7 490 Ft

Újdonság

Fiú vászoncipő a D-D-step márkától, ami a kisfiúknak kényelmessé teszi az első kalandjait. A kivehető ergonomikus talpbetétnek köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű felvevéshez és felkelti a gyerekek figyelmét.

Geox BERNIE J0211A_0FE14_C0832 fiú cipő
14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportcipő egyszerű tépőzáras záródással. Kitűnően ellenálló és könnyen karbantartható gumitalppal rendelkezik. A Geox BERNIE J0211A_0FE14_C0832 fiú cipő ideális sétákra, kirándulásokra és mindennapos viseletre.

Geox fiú cipő ANDROID J0244C_014BU_C0735
19 490 Ft

Újdonság

Fiú sportcipő a Geox márkától klasszikus bekötéssel és boka alatti kialakítással a nagyobb mozgásszabadság érdekében. A felső része poliészter és poliuretán és TPU keverékéből készült. Erős termoplasztikus gumi-talp mélyebb barázdákkal. Díszített oldalsó rész.

Geox fiú sportcipő ALBEN B943CA_0AU11_C0897
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sárga fiú sportcipő. A Geox ALBEN textil hálós talpbetéttel, nejlon hálós anyagú béléssel és nejlon, poliészter és mikroszálas hálós elemes felszínnel rendelkezik. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.