Tempish Shock 95 cm bal

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Tempish Katalógus száma: 821865001

Tempish Shock 95 cm bal

Floorball bot Tempish Shock hivatalos IFF minősítéssel ideális játékosoknak az alacsonyabb versenyekhez, a szabadidős és a kezdő játékosok számára. Sportterhelés teherbírása: 3. Hossza: 95cm, 100cm. További információ

6590
5 1

6 590 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 821865001

Leírás

Termékleírás

Bot üvegszálas rostokból, amelyek több rétegből állnak, egymással pontosan geometriailag orientáltak, hogy elérjék a rudak ideális tulajdonságainak elérése érdekében a rugalmasság és az erősség tekintetében. Közepesen kemény (flex 28 mm) és egyidejűleg elég rugalmas. A bot kiváló és tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik mind a lövésnél, úgy a műszaki kezelésnél. A bot tartása klasszikus kerek, elvékonyodva a pengéhez. A jó fogáshoz standard Score Grip anyaggal van betekerve, amely tökéletesen illeszkedik a kézben. A bot Twenty pengével van ellátva. Az éle kissé meg van hajlítva, és a „propeller” könnyen alakított.

Főbb előnyök és jellemzői:

  • az ütő anyaga : üvegszál
  • hajlítás: jobb / bal
  • az ütő keménysége: 28 mm
  • az ütő keménysége: közepes keménységű
  • hossza: 95 cm, 100cm
  • markolat : Tempish Score Grip
  • penge: Tempish Twenty

Floorball bot ajánlott hossza


Paraméterek

%2% paraméterei

Használat floorball
Oldal bal
Bot hossza 95 cm
Szín

Szín

sárga/kék

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.