GUM Gumi fogköztisztító kefe SoftPicks Large 40 db

Márka: GUM Katalógus száma: 100047507399

Közvetlenül partnerünktől

GUM Gumi fogköztisztító kefe SoftPicks Large 40 db

A gumiszőrű sörtékkel ellátott fogköztisztító hatékonyan eltávolítja az ételmaradékokat és a lepedéket, ami hozzájárul a fogszuvasodáshoz és a rossz lehelethez. A kúpos csúcs univerzális méretének köszönhetően, finom gumi sörtékkel, még nehezen elérhető helyekre is eljut. További információ

2710

2 710 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100047507399

Leírás

Termékleírás

A gumiszőrű sörtékkel ellátott fogköztisztító hatékonyan eltávolítja az ételmaradékokat és a lepedéket, ami hozzájárul a fogszuvasodáshoz és a rossz lehelethez. A kúpos csúcs univerzális méretének köszönhetően, finom gumi sörtékkel, még nehezen elérhető helyekre is eljut. Ezenkívül a szálakat fluoridokkal impregnálják, amelyek remineralizálják a fogakat, és ezáltal fokozzák a fogszuvasodás elleni védelmet. 

Tulajdonságai:

  • fogköztisztító kefe gumi tüskékkel,
  • hatékonyan eltávolítja az ételmaradékokat és a fog plakkot,
  • nehezen elérhető helyeket is eléri, 
  • a sörtéket fluoridokkal impregnálják, 
  • növeli a fogszuvasodás elleni védelmet.
Jak používat:

Használja mindennap az esti fogmosás után.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus fogkőtisztító kefe
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.