Colgate Smiles 3-5 év 50 ml

Márka: Colgate Katalógus száma: 1107443

Colgate Smiles 3-5 év 50 ml

Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között. Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól. A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást. Térfogata 50 ml. További információ

740

740 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1107443

Leírás

Termékleírás

Colgate Smiles 3–5 év

  • Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között.
  • Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól.
  • A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást.
  • A legelső kibújt fogról is gondoskodni kell legalább naponta kétszer.
  • Térfogata 50 ml.

Használati utasítás

  • Naponta kétszer moss fogat szülői felügyelet mellett
  • Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében:
  • Szülői felügyelet mellett történő fogmosáshoz borsószem nagyságú fogkrém ajánlott, hogy a fogkrém lenyelését a minimálisra csökkentsd.
  • Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérd ki a fogorvosod vagy az orvosod tanácsát!

Paraméterek

%2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa fogkrém
Alkalmazási terület fogszuvasodás ellen
Ajánlott Gyerekeknek
Garnitúra darabszáma 1 Darab

Hasonló termékek

Colgate Maximum Cavity Protection Junior fogkrém 50 ml
690 Ft

Az új Colgate Maximum Cavity Protection fogkrém gyerekek számára cukorsav semlegesítő technológiával, ami egyenesen a foglepedékben megtalálható cukorsavak ellen hat, amik a fogszuvasodás leggyakoribb okozói. Térfogata 50 ml.


Colgate Smiles 6+ 50 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fogkrém gyerekek számára 6 éves kortól. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Friss mentolos-gyümölcsös ízű és csillag alakú mentol darabok találhatók benne. Lepd meg a gyermekeidet és mutasd meg nekik, hogy a fogmosás szórakoztató is lehet. Térfogata 50 ml.


Colgate Smiles 0-2 év 50 ml
740 Ft

Fogkrém gyerekek számára 0–2 éves kor között. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Frissességet sugárzó ízű. A kék csomagolása, amin egy ragyogó mosolyú kisfiú látható, olyan mélyen szólítja meg a gyerekeket, hogy ezután szívesen fognak naponta legalább kétszer, reggel és este, fogat mosni, ami a szakértők által javasolt a szájhigiénia fenntartásához. Térfogata 50 ml.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.