Lanza VANISH 2v1 Power 5,25 kg / 70 mosási adag
5 990 Ft

3 290 Ft

Mosópor speciálisan színes ruhákra. A Vanish 2v1 Power egy egyedi kombinációja a Lanza mosószernek és a Vanish folttisztítónak. Eltünteti a csokoládé, fű, tea és vörösbor foltokat is.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 3l
3 990 Ft

3 090 Ft

Vanish Oxi Action hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Kiváló formulája miatt fehér és színes ruhákhoz egyaránt használható.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 3 l
2 890 Ft

Vanish Oxi Action hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Kiváló formulája miatt fehér és színes ruhákhoz egyaránt használható.


Vanish Oxi Action Crystal White Folttisztító, 1 kg
2 950 Ft

2 590 Ft

Vanish Oxi Action White folttisztító fehér ruhák mosására ajánljuk. Könnyedén eltávolítja a makacs, zsíros foltokat. Alalcsony hőmérsékleten is kiválóan tisztít. Fehérítőt tartalmaz, így ruhái még fehérebbek lesznek. Tökéletes frissességet biztosít ruháinak.


Vanish Gold Oxi Action Sprej na čištění koberců 500 ml
3 645 Ft

1 990 Ft

Problémái vannak a szennyeződésekkel a szőnyegen? A Gold Oxi Action Szőnyegtisztító Spray első használatkor eltünteti a foltokat! A szőnyegen és a különböző kárpitokon képes teljesen eltávolítani a legmakacsabb foltokat is.


Frosch EKO Folteltávolító Spray, 2 x 500 ml
3 590 Ft

Frosch EKO Folteltávolító Spray ideális fehér és színes ruhák gallérjának és ingujjának tisztításához. Előmosás funkciójának segítségével megbirkózik a makacs foltokkal is, hatékony, természetes enzimjeinek köszönhetően. Környezetbarát termék 2 × 500 ml-es kiszerelésben.


Vanish Oxi Action Gold 625 g
2 390 Ft

A Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por hatékony összetételű, amely akár 30 másodpercen belül elbánik a tea vagy gyümölcstől származó foltokkal is! Előnye, hogy színes ruhákhoz is használható.


Vanish Oxi Action 665 g

Vanish Oxi Action 665 g

Értékelés: 5
2 190 Ft

A Vanish Oxi Action por Oxi Powerlift-et tartalmaz, ami eltávolítja az összes foltot, a kevésbé láthatótól egészen a makacsig, amelyet nem lehet a hagyományos módon eltávolítani. Színes és fehér ruhákhoz is használható.


Vanish Extra Hygiene folteltávolító folyadék, 2,82 l
3 790 Ft

Vanish Extra Hygiene folteltávolító folyadék, 2,82 l egyedülálló folteltávolító, amely kíméletes a színes és a fehér ruhákhoz is. A szennyeződést könnyedén eltávolítja. Többek között fertőtlenítő összetevőket tartalmaz, amely a baktériumok és vírusok 99,9%-át eltávolítja.


Vanish Oxi Action Crystal White 665 g
1 990 Ft

Ismeri azt, amikor a néhányszor kimosott gyönyörű színű fehér ruha megszürkül. Ezért ajánlott minden fehér ruha mosásakor Vanish Oxi Action Crystal White adagolni, amely segít a ruhát eredeti hófehér színében megtartani.


Frosch EKO Folteltávolító alsóneműkhöz, 3x300 ml
6 737 Ft

5 590 Ft

Frosch EKO folteltávolító ideális a kisgyerekek és csecsemők alsóneműinek tisztításához. Megbirkózik a makacs foltokkal is, hatékony, természetes enzimjeinek köszönhetően. Környezetbarát termék 3 × 300 ml-es kiszerelésben.


Vanish Oxi Action Gold Folyékony folttisztító, 940 ml
2 490 Ft

2 290 Ft

Vanish Oxi Action Gold Folyékony folttisztító, 940 ml színes és fehér ruhák tisztítására is alkalmas. Fertőtlenítő összetevőinek köszönhetően eltávolítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át. Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat, akár 30 másodperc alatt, emellett frissességet biztosít ruháinak.


Vanish Oxi Action Gold Fehér 625 g
2 390 Ft

A Vanish Gold Oxi Action Fehér nemcsak a makacs foltokhoz használható, hanem mosáskor hozzáadható a ragyogóan fehér ruhák megtartásához is.


Dr. Beckmann Függöny fehérítő 80 g
490 Ft

Függöny só eltávolítja a felfogott port, zsírt és kellemetlen szagokat a függönyből. Tisztává és ragyogó fehérré varázsolja őket, kellemes illattal. Tartalma 80 g (2 mosási adag)


Vanish Csomag kis kedvencednek
8 095 Ft

4 990 Ft

A Vanish folt tisztító csomag tökéletes a háziállatok okozta szennyeződésekre. A csomag tartalma egy Clean&Fresh szőnyegtisztító, egy Vanish Pet Expert spray kárpitozott bútorokhoz és egy Pet Expert tisztító hab, mely tökéletes hagyományos foltok eltávolítására is.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 1 kg
4 612 Ft

2 890 Ft

A foltok többé nem jelentenek gondot kedvenc ruháin, a Vanish Oxi Action könnyedén veszi ki a legmakacsabb foltokat is. Színes és fehér ruhákhoz egyaránt használható, sokoldalú folteltávolító szer. Mosógépben vagy áztatva, bármelyik technikát is választja, az adagolókanállal könnyedén adhatja a vízhez a megfelelő mennyiséget.