Folteltávolító szerek

Paraméterek meghatározása
Ariel Color+ mosógél, 60 mosási adag Ariel Mountain Spring mosógél 70 mosás
Ariel Color+ mosógél, 60 mosási adag

Az Ariel Color+ mosógél alacsony hőmérsékleten mélytisztít, és már az első mosásnál nagyszerű eredményt biztosít. Élénk színűvé teszi a ruhát, és segít megelőzni a kifakulást. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Complete Care mosógél - 64 adag Ariel Mountain Spring mosógél 70 mosás
Ariel Complete Care mosógél - 64 adag

Az Ariel Complete Care mosógél alaposan kimossa a ruhaneműt a higiénikus tisztaság érdekében, és helyreállítja a szálakat és a színeket. Már alacsony hőmérsékleten is hatásos. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Mountain Spring mosógél 70 mosás Ariel Mountain Spring mosógél 70 mosás
Ariel Mountain Spring mosógél 70 mosás

Az Ariel Mountain Spring mosógél alacsony hőmérsékleten mélyen a szálakba mos, és már az első mosásnál nagyszerű eredményt biztosít. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Color mosógél, 74 adag Ariel Unstoppables mosópor, 100 mosás
Ariel Color mosógél, 74 adag

Az Ariel Color mosógél már alacsony hőmérsékleten is mélyen bemosódik a szálakba, és már az első mosásnál kiváló eredményt biztosít. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Unstoppables mosópor, 100 mosás Ariel Unstoppables mosópor, 100 mosás
Ariel Unstoppables mosópor, 100 mosás

Az Ariel+ Unstoppables mosópor mélytisztítást és fokozott frissességet biztosít. A koncentrált összetétel lehetőséget biztosít nagyobb mennyiségű ruhanemű mosására grammonként mosóporonként. Moss akár hidegebb vízben, és így akár 60% energiát takaríthatsz meg. Whirlpool, Electrolux, Candy és Beko márkák ajánlják.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel mosópor Color, 115 mosás Ariel Unstoppables mosópor, 100 mosás
Ariel mosópor Color, 115 mosás

Az Ariel Color mosópor már az első mosástól kezdve kiváló folteltávolítási eredményeket biztosít. A koncentrált formula lehetőséget biztosít arra, hogy grammonként több szennyest moshasson ki a mosószer. Moss hidegebb vízben és takaríts meg akár 60% energiát. A Whirlpool, az Electrolux, a Candy és a Beko által ajánlott.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Oxi mosópor, 70 mosás Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra
Ariel Oxi mosópor, 70 mosás

Az Ariel Oxi mosópor még a megszáradt vagy makacs foltokat is tökéletesen eltávolítja. A koncentrált összetétel jobb eredményeket tesz lehetővé, és több ruhanemű kimosását teszi lehetővé grammonként mosóporonként. Moss akár hidegebb vízben, és így akár 60% energiát takaríthatsz meg. Whirlpool, Electrolux, Candy és Beko márkák ajánlják.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra
Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra

Vanish Color Protect színvédő kendő, ami megakadályozza a ruhák elszíneződését és védi a ruhák színét mosás közben. Hogyha ezt színfogó kendőt használod, nem kell szétválogatnod a ruhákat. – A csomagolás 20 kendőt tartalmaz.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Color mosógél, 90 mosási adag Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra
Ariel Color mosógél, 90 mosási adag

Mosógél Az Ariel Color már alacsony hőmérsékleten is mélyen bemosódik a szálakba, és már az első mosásnál kiváló eredményt biztosít. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Mountain Spring mosópor 45 mosás Rex mosópor Amazonia Freshness Box 66 mosás
Ariel Mountain Spring mosópor 45 mosás

Az Ariel Mountain Spring mosószer alacsony hőmérsékleten távolítja el a foltokat, és már az első mosásnál nagyszerű eredményt biztosít. Az Ariel mosószereket a Whirlpool, a Beko, az Electrolux és a Candy ajánlja.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Rex mosópor Amazonia Freshness Box 66 mosás Rex mosópor Amazonia Freshness Box 66 mosás
Rex mosópor Amazonia Freshness Box 66 mosás

A mosópor a Rex Amazonia Freshness hatékonyan távolítja el a foltokat még 20 °C-os hideg mosásnál is. A szennyest tisztává és friss illatúvá teszi. Úgy lett kifejlesztve, hogy a fehér és színtartós szennyeseket ragyogóan tisztán és foltmentesen tartsa.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Ariel Color mosópor, 60 mosás Rex mosópor Amazonia Freshness Box 66 mosás
Ariel Color mosópor, 60 mosás

Az Ariel Color mosópor már az első mosáskor kiváló folteltávolítási eredményeket biztosít. A koncentrált összetétel lehetőséget biztosít nagyobb mennyiségű ruhanemű mosására grammonként mosóporonként. Moss akár hidegebb vízben, és így akár 60% energiát takaríthatsz meg. Whirlpool, Electrolux, Candy és Beko márkák ajánlják.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL