Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Buddy Toys RC Drone 30 BRQ 130
18 760 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys RC Dron 30 BRQ 130 LED-del ellátott modell, az elsők zölden, a hátsó LED-ek pirosan világítanak, így éjszakai repülésre is alkalmas. A drónhoz könnyen kezelhető távirányító tartozik, a gyermek 3 repülési mód közül választhat (kezdő, normál, haladó). Hatósugara 50 méter.


Buddy Toys RC Dron 30c BRQ 230 Quadrokopter
27 990 Ft
27 520 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Buddy Toys RC Dron 30c BRQ 230 Quadrokopter ideális választás kezdők*** és profik számára egyaránt. A három választható sebességfokozat közül mindenki megtalálja a számára legideálissabbat.A levegőből egyszerűen készíthet felvételeket ennek könnyű és strapabíró szerkezetnek köszönhetően. Távírányítója segítségével, akár 50 méter távolságból is könnyedén irányítható. Piros és zöld **LED-es fényeffektekkel felszerelt, melyek a könnyű lebegéseket és a látványos flipeket még igazmasabbá teszik.


Lowepro DRONEGUARD BP 450 AW Táska
99 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Lowepro DRONEGUARD BP 450 AW Táska több, mint egy sima hordozó tok drónokhoz, praktikus elválasztó rendszerrel rendelkezik, ami segít kezelni a drónt és akció kamera felszerelést. Úgy tervezték, hogy kiegészítse napjaink legnépszerűbb X alakú drónjait és biztonságosan rendszerezhesse a kiegészítőit. Bárhova magval viheti drónját, legyen az akár a DJI Phantom 4 vagy 3DR Solo.


Lowepro DRONEGUARD CS 200 Táska
28 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Lowepro DRONEGUARD CS 200 Táska több, mint egy sima hordozó tok drónokhoz, praktikus elválasztó rendszerrel rendelkezik, ami segít kezelni a drónt és akció kamera felszerelést. Úgy tervezték, hogy kiegészítse napjaink legnépszerűbb drónjait és biztonságosan rendszerezhesse a kiegészítőit. Bárhova magával viheti drónját.


Yuneec Breeze 4K drón + Távirányító + VR szemüveg
130 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Yuneec Breeze Drón egy kiváló minőségű 4K felbontású kamerával felszerel selfi drón. A készülék beépített GPS-el rendelkezik, melynek köszönhetően a drón képes automatikusan visszatérni és önállóan leszállni. A videók mellett készíthetünk 13 Mp fotókat is, amiket akár azonnal meg is oszthatunk iOS vagy Androidos telefonunkon. A drón öt különböző repülési móddal rendelkezik, melyek segítségével különböző szögekből készíthetünk felvételeket. A csomagban megtalálható távirányító a drón irányítását segíti, a VR szemüveggel pedig a drón élőképét láthatjuk okostelefon használatával. A drónra 2 év, a távirányítóra és VR szemüvegre 1 év gyártói garancia érvényes.