POLAROID C-PL szűrő 40,5 mm

Márka: POLAROID Katalógus száma: 1008993

POLAROID C-PL szűrő 40,5 mm

Körkörös polarizációs szűrő 40,5 mm. A szűrő segít csökkenteni a nemkívánatos visszaverődést, a tükröződést és a színtelítettséget. További információ

2990

2 990 Ft ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1008993

Leírás

Termékleírás

Polaroid CPL szűrő
  • Csillapítja a fényvisszaverődést a fényes, nem fémes felületek visszaverődése miatt polarizáló fény segítségével
  • Csökkenti a távoli tájak képeit, és gazdagabb, élénkebb színeket biztosítanak
  • A legerősebb hatás, ha 90 ° -ban elforgatod a naptól
  • A szűrő optikai üvegből készült és alumínium forgó gyűrűvel rendelkezik
  • A Polaroid kör alakú polarizáló szűrő segít csökkenteni a nemkívánatos fény visszaverődéseket a fényes, nem fémes felületek (például üveg) visszaverődése által polarizált fények szűrésével. Ez az ég és a levél telítettség észrevehető növekedését, valamint a ködben történő felvétel fényerejét eredményezi. A kör alakú polarizátor eltér a lineáris polarizátortól, mivel támogatja az automatikus élességállítás és az automatikus expozíció funkció használatát.
  • Ez a szűrő optikai üvegből készül, és egy alumínium gyűrűvel rendelkezik, amely nagyobb merevséget és ellenállást biztosít a tágulási idővel szemben.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szűrőátmérője 40.5 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.