Talált termékek száma: 79

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 10ks (EU 1 10/PK)
2 990 Ft

2 év garancia

Minden FujiFilm Instax Mini instant fényképezőgéphez használható, színes film, mellyel éles, tiszta és élénk színű instant fotók készíthetők, természetes bőrárnyalatokkal. Az elkészült képek kártyaméretűek, így mini képkeretbe vagy akár tárcába is teheti őket. Egy csomag 10 darab filmet tartalmaz, praktikus kazettában.


FujiFilm Instax Mini Film, Candy Pop, (10 db)
3 990 Ft

2 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Candy Pop film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.


FujiFilm Instax Wide Film (20 db)
5 990 Ft

5 190 Ft

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 20 db kiváló, széles formátumú képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.


Lespen NLP-1 Lencsetisztító toll
1 990 Ft

Lespen NLP-1 Lencsetisztító toll a mechanikusan nem eltávolítható szennyeződésekkel is megküzd. Az ilyen anyagokat, például zsírokat nem elkeni, hanem saját anyagába kémiai kötéssel megköti és eltűnteti. Kupakjában található a szivacs, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál, akár több száz tisztításra elegendő helyet szolgáltatva.


FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 20ks (EU 2 10x2/PK)
5 490 Ft

Fujifilm Instax Mini film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 2×10 db kiváló, kicsi, bankkártya méretű képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.


Aputure Amaran AL-M9
23 260 Ft
22 490 Ft

Az Aputure Amaran AL-M9 egy hihetetlenül kompakt és könnyű LED-es zseblámpa.


CANON CP1300 Selphy nyomtató
44 990 Ft

Elegáns kivitelezésű hőszublimációs nyomtató, melynek köszönhetően bárhol kiváló minőségű fényképeket nyomtathatsz. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően fényképezőgéphez és mobiltelefonhoz egyaránt csatlakoztatható. Hozz létre állandó emlékeket a kiváló minőségű tartós nyomatoknak köszönhetően.


CANON KC-36IP Nyomtatópapír és tintakazetta csomag
4 190 Ft
4 090 Ft

Canon KC-36IP Nyomtatópapír és tintakazetta csomagban elegendő lapot és tintát talál ahhoz, hogy a szabványos, hitelkártya méretű (5,4×8,5 cm-es) fotókból 36-ot nyomtasson. Az elkészült képek ideálisak kisebb képkeretekben vagy pénztárcában való tárolásra. A képminőség a Canontól megszokottan remek minőségű lesz.


CANON KP-36IP Fotópapír és patron
5 390 Ft

4 590 Ft

A Canon KP-36IP Fotópapír és patron 36 darab 100×150 mm méretű fotópapírt, és egy darab fotópatront tartalmaz.


CANON RP-108 Fotópapír

CANON RP-108 Fotópapír

Értékelés: 5
14 990 Ft

Ideális választás a Canon RP-108 fotópapír, ha szeretné digitális képeit kinyomtatni. Nagy felbontású fényképekhez is kiválóan alkalmazható, gátolja a tinta elmosódását. Ellenáll a fakulásnak és az elszíneződésnek. A Canon garantálja a kiváló minőséget, hogy az élmények maradandóak legyenek.


FujiFilm INSTAX film wide 10db
4 090 Ft

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 10 db kiváló képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Az elkészített képek mérete 86×108mm. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz. Instax Wide 300 fényképezőgéphez ajánlott.


FujiFilm Instax Mini Film, Airmail, (10 db)
3 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Airmail film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.


FujiFilm Instax Mini film Hello Kitty Filmtekercs, 10db
4 990 Ft

2 év garancia

10 darabos FujiFilm Instax Mini film Hello Kitty filmtekercsek használatával, a Hello Kitty Instax mini digitális fényképezőgéppel elkészített fotók vidám és színes tematikus háttéren jelennek meg. A különböző mintázatú keretbe foglalt fotók elkészítésével a kreativitást és a fényképezés művészetét ötvözhetjük.


FujiFilm Instax Mini Film, Rainbow, (10 db)
3 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Rainbow film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.


FujiFilm Instax Mini Fotóalbum
4 490 Ft

FujiFilm Instax Mini Fotóalbum kiváló a FujiFilm fényképezőgéppel készült képek tárolására. Összesen 64 kép fér el a mini albumban. A fotóalbum mérete 14×14×3,8 cm.


FujiFilm Instax SP-2 Gold EX D Fotónyomtató
54 490 Ft

49 990 Ft

FujiFilm Instax Share SP-2 Gold EX D Fotónyomtató segítségével könnyedén megörökítheti a legszebb pillanatait! A FujiFilm Instax Share alkalmazással könnyedén nyomtathat és megoszthatja a fényképeit az okostelefonja segítségével. A nyomtatásban már nincs akadály, bárhol és bármikor nyomtathat a készülék segítségével.


FujiFilm Instax Square Film (10ks)
3 190 Ft

2 év garancia

A Fujifilm Instax SQUARE SQ10 film, Instax SQUARE SQ10 gépekhez, hogy azokat az „egyszer az életben“ emlékeket és pillanatokat gyönyörű és stílusos négyzet formátumban rögzítse.


Hama Lenspen MiniPro II (5614) Tisztítókefe
3 490 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

HAMA Lenspen MiniPro II egy kiváló tisztítókefe. Kis optikai felületek, úgy mint digitális fényképezőgépek, videokamerák és mobiltelefonok minőségi tisztítására alkalmas. A kefe átmérője 8 mm-es.


Hama Digi-Klear Tisztító kefe (5612)
2 990 Ft

Hama Digi-Klear tisztító szárazkefe mindig azonnal használható és segítségével fényképezőgépünk kijelzőjét és szűrőjét pillanatok alatt megtisztíthatjuk a zsíroktól, portól és egyéb szennyeződésektől. Rendelkezik egy nagy méretű bársonyfejjel valamint egy kis méretű háromszög alakú fejjel, melynek segítségével a nehezen hozzáférhető helyek is megtisztíthatók.


Hama LCD Kijelzővédő fólia, 3" (88614)
1 690 Ft

Hama kijelzővédő fólia maximális védelmet nyújt fényképezőgépünknek a képernyőt érő karcolások, porosodás és újjlenyomatokkal szemben. Antireflexiós bevonata megszünteti a fényvisszaverődést. Felhelyezése gyors és egyszerű.


Hama Optic HT 3 részes tisztítókészlet (5932)
2 690 Ft

2 490 Ft

2 év garancia

Hama Optic Ht három részes tisztító szett optikai felületekhez . Könnyedén használható pumpás kiszerelésű folyadékkal és tisztítókendővel és professzionális kefével az alaposabb tisztításhoz. Kíválóan alkalmas fényképezőgépek és kamerák objektívjének kíméletes és hatékony ápolásához. TOVÁBB OLVASOM-->


Hama Optic HTMC Ex tisztító készlet (5930)
3 390 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

Hama Optic HTMC Ex optikai felületek tisztítására szolgáló készlet. A készlet tartalmaz egy tisztító kefét , 12ml-es tisztító folyadékot és 30db papírtörlőt.


Starblitz Objektív sapka, 77mm
1 490 Ft

A Starblitz Objektív sapka, 77mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 77 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.


Technaxx TX-09 Vadkamera

Technaxx TX-09 Vadkamera

Értékelés: 5
69 990 Ft

64 990 Ft

Technaxx TX-09 Vadkamera ideális élővilág megfigyelésére és otthona biztonságának megőrzéséhez is az 5 megapixeles CMOS érzékelőnek köszönhetően. Mozgás- és infravörös érzékelővel rendelkezik, hogy éjszaka se maradjon le semmiről. Készenléti ideje akár 180 nap, érzékelési tartománya pedig max. 15 méter. Fröccsenésállóságáról az IPX4 szabvány gondoskodik.


TrueCam A4/A5/A6/A7 3M Rögzítő
2 990 Ft

Truecam A5 3M Rögzítő tapadós felületének köszönhetően tartósan rögzíthető az akciókamera az autó szélvédőjéhez. Menet közben is le- és felszerelhető a kamerája a rögzítőnek köszönhetően. A tapadós rögzítő a TrueCam A4, A5, A7 alapcsomagok része, de külön is megvásárolható.


TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

Értékelés: 5
3 990 Ft

TrueCam A5 UV Szűrő a fedélzeti kamera objektívjének ügyes, praktikus kiegészítője. Azon kívül, hogy az objektívet védi a mechanikus sérülések ellen, a túl erős fény szűrésére szolgál, különösen a havas tájon vagy erős fényviszonyok között, például a tengerparton. A Truecam A5 és A7 akciókamerákkal kompatibilis.


TrueCam A5/A6/A7 CPL Szűrő
7 590 Ft

Truecam CPL polarizáló szűrő az autós kamera kitűnő kiegészítője, mivel csökkenti a napfény és fényvisszaverődés effektusát, így javítva a képminőséget. Tompítja az égbolt fényerejét, de elsősorban jelentősen csökkenti az autó első szélvédőjén a napfény visszaverődését, ezért Truecam A5 vagy A7 kamerája még lenyűgözőbb képeket és videókat készít.


TrueCam A4/A5s/A6/A7s Tapadókorong
3 990 Ft

Truecam A5 Tapadókorong segítségével tartósan rögzíthető az akciókamera az autó első- és hátsó szélvédőjéhez is, de praktikus mechanizmussal szerelték fel a könnyű leszedésért. A tapadókorong a TrueCam A5 alapcsomag része, de külön is megvásárolható.


NIKON LD-1000 Black
48 490 Ft

Az LD-1000 LED lámpa kiváló módja a kreatív fényképezésnek és a közeli tárgyak film felvételének. Sokoldalúsága és az a tény, hogy megfigyelheti a megvilágítás hatásait a felvételkészítés előtt, megkönnyíti a munkát a fényekkel és árnyékokkal, és lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt képeket kapja meg


NIKON TC-20E III AF-S telekonverter 2,0x
180 990 Ft

Kiemelkedő teljesítményű telekonverter, amely megduplázza bizonyos NIKKOR objektívek tényleges gyújtótávolságát anélkül, hogy megnövelné a legkisebb fókusztávolságot. A kompakt és könnyű


NIKON WU-1b vezeték nélküli adapter D600
21 990 Ft

Nikon WU-1b vezeték nélküli mobiladapter egy USB-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható tartozék, amellyel vezeték nélküli kapcsolatot létesíthetsz egyes Nikon digitális fényképezőgépek és intelligens mobileszköz között. Az adapterrel fényképeket vihetsz át közvetlenül egy okostelefonra vagy táblagépre, illetve távolról, az intelligens eszközről vezérelheted a fényképezőgéped.


SONY VCT-AMP1 Egylábú állvány Action Cam fényképezőgéphez
17 990 Ft

Sony VCT-AMP1 Egylábú állvány biztos alapot ad a legjobb felvételeknek, és önfotók és felvételek készítéséhez is használható Action Cam fényképezőgépével. Kompakt mérető, így elfér minden táskában és hátizsákban, de akár 91,3 cm-en is biztonságosan rögzíthető. Vízálló kialakítású, gyorsan összecsukható és kinyitható.


SONY VCT-SCM1 Tapadókorong

SONY VCT-SCM1 Tapadókorong

Értékelés: 5
16 000 Ft

12 490 Ft

Sony VCT-SCM1 Tapadókoronggal rögzítheti az Action Cam készülékét bármilyen sima felületre. Felveheti utazásait a tapadókorongos tartókonzollal, amit rögzíthet műszerfalra, szélvédőre vagy bármilyen sima és lapos felületre. Az erős tapadókorong lehetővé teszi a vízszintes és a függőleges felületre való rögzítést is, és három mozgó alkatrésze révén szinte minden szögben készíthet felvételt.


CANON Connect Station CS100 / 1TB HDD / Wi-Fi / NFC / HDMI
63 590 Ft

50 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Egy egyszerű módja a képek és filmek egy helyen való tárolásának, megtekintésének és megosztásának. Vezeték nélküli 1 TB-os tárhely, Wi-Fi kapcsolattal, HDMI csatlakozóval, memóriakártya olvasóval és távirányítóval


CANON E-58II Lencsevédő

CANON E-58II Lencsevédő

Értékelés: 5
1 790 Ft

1 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Canon E-58II lencsevédő könnyedén fényképezőgépünkre pattintható. Használatával hatékonyan védhetjük készülékünk lencséjét a portól és a mechanikai sérülésektől.


CANON E-67 II Lencsevédő

CANON E-67 II Lencsevédő

Értékelés: 5
2 590 Ft
2 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Canon E-67 II lencsevédő könnyedén fényképezőgépünkre pattintható. Használatával hatékonyan védhetjük készülékünk lencséjét a portól és a mechanikai sérülésektől.