Talált termékek száma: 73

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 20ks (EU 2 10x2/PK)
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fujifilm Instax Mini film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 2×10 db kiváló, kicsi, bankkártya méretű képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.


CANON RP-108 Fotópapír

CANON RP-108 Fotópapír

Értékelés: 5
11 490 Ft
10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális választás a Canon RP-108 fotópapír, ha szeretné digitális képeit kinyomtatni. Nagy felbontású fényképekhez is kiválóan alkalmazható, gátolja a tinta elmosódását. Ellenáll a fakulásnak és az elszíneződésnek. A Canon garantálja a kiváló minőséget, hogy az élmények maradandóak legyenek.


FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 10ks (EU 1 10/PK)
2 990 Ft

2 év garancia

Minden FujiFilm Instax Mini instant fényképezőgéphez használható, színes film, mellyel éles, tiszta és élénk színű instant fotók készíthetők, természetes bőrárnyalatokkal. Az elkészült képek kártyaméretűek, így mini képkeretbe vagy akár tárcába is teheti őket. Egy csomag 10 darab filmet tartalmaz, praktikus kazettában.


Lespen NLP-1 Lencsetisztító toll
1 990 Ft

Lespen NLP-1 Lencsetisztító toll a mechanikusan nem eltávolítható szennyeződésekkel is megküzd. Az ilyen anyagokat, például zsírokat nem elkeni, hanem saját anyagába kémiai kötéssel megköti és eltűnteti. Kupakjában található a szivacs, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál, akár több száz tisztításra elegendő helyet szolgáltatva.


Aputure Amaran AL-M9
23 260 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aputure Amaran AL-M9 egy hihetetlenül kompakt és könnyű LED-es zseblámpa.


CANON CP1300 Selphy nyomtató
44 990 Ft

39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns kivitelezésű hőszublimációs nyomtató, melynek köszönhetően bárhol kiváló minőségű fényképeket nyomtathatsz. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően fényképezőgéphez és mobiltelefonhoz egyaránt csatlakoztatható. Hozz létre állandó emlékeket a kiváló minőségű tartós nyomatoknak köszönhetően.


CANON E-67 II Lencsevédő

CANON E-67 II Lencsevédő

Értékelés: 5
2 590 Ft

2 090 Ft

Canon E-67 II lencsevédő könnyedén fényképezőgépünkre pattintható. Használatával hatékonyan védhetjük készülékünk lencséjét a portól és a mechanikai sérülésektől.


CANON KC-36IP Nyomtatópapír és tintakazetta csomag
4 190 Ft
4 090 Ft

Canon KC-36IP Nyomtatópapír és tintakazetta csomagban elegendő lapot és tintát talál ahhoz, hogy a szabványos, hitelkártya méretű (5,4 × 8,5 cm-es) fotókból 36-ot nyomtasson. Az elkészült képek ideálisak kisebb képkeretekben vagy pénztárcában való tárolásra. A képminőség a Canontól megszokottan remek minőségű lesz.


CANON KP-36IP Fotópapír és patron
5 390 Ft

4 490 Ft

A Canon KP-36IP Fotópapír és patron 36 darab 100×150 mm méretű fotópapírt, és egy darab fotópatront tartalmaz.


CANON PZ-E1 Power Zoom adapter
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Canon Power Zoom adapter felvétel közbeni sima zoomállítást tesz lehetővé. A Canon EF-S 18–135 mm IS USM Nano objektívhez tervezve.


CANON RC-6 Infra távkioldó

CANON RC-6 Infra távkioldó

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

5 190 Ft

A vezeték nélküli Canon RC-6 távvezérlővel, messziről kioldhatjuk fényképezőgépeink zárát. Ideális önarcképek készítéséhez, valamint segít elkerülni a fényképezõgép rázkódását exponálás közben. Működése infravörös kapcsolattal történik.


FujiFilm INSTAX film wide 10db
4 090 Ft

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 10 db kiváló képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Az elkészített képek mérete 86 × 108mm. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz. Instax Wide 300 fényképezőgéphez ajánlott.


FujiFilm Instax Mini Film, Airmail, (10 db)
3 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Airmail film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.


FujiFilm Instax Mini film Hello Kitty Filmtekercs, 10db
4 990 Ft

2 év garancia

10 darabos FujiFilm Instax Mini film Hello Kitty filmtekercsek használatával, a Hello Kitty Instax mini digitális fényképezőgéppel elkészített fotók vidám és színes tematikus háttéren jelennek meg. A különböző mintázatú keretbe foglalt fotók elkészítésével a kreativitást és a fényképezés művészetét ötvözhetjük.


FujiFilm Instax Mini Film, Rainbow, (10 db)
3 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Rainbow film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.


FujiFilm Instax Mini Fotóalbum
4 490 Ft

FujiFilm Instax Mini Fotóalbum kiváló a FujiFilm fényképezőgéppel készült képek tárolására. Összesen 64 kép fér el a mini albumban. A fotóalbum mérete 14 × 14 × 3,8 cm.


FujiFilm Instax Share SP-2 Silver EX D
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Oszd meg emlékeidet okostelefonodról az Instax SHARE SP-2 közepes méretű nyomtatójával. Elég csak letöltened az ingyenes Fujifilm instax Share applikációt és könnyedén kinyomtathatod az okostelefonnal készült képeket.


FujiFilm Instax SP-2 Gold EX D Fotónyomtató
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

FujiFilm Instax Share SP-2 Gold EX D Fotónyomtató segítségével könnyedén megörökítheti a legszebb pillanatait! A FujiFilm Instax Share alkalmazással könnyedén nyomtathat és megoszthatja a fényképeit az okostelefonja segítségével. A nyomtatásban már nincs akadály, bárhol és bármikor nyomtathat a készülék segítségével.


FujiFilm Instax Square Film (10ks)
3 190 Ft

2 év garancia

A Fujifilm Instax SQUARE SQ10 film, Instax SQUARE SQ10 gépekhez, hogy azokat az „egyszer az életben“ emlékeket és pillanatokat gyönyörű és stílusos négyzet formátumban rögzítse.


FujiFilm Instax Wide Film (20 db)
5 990 Ft

5 290 Ft

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 20 db kiváló, széles formátumú képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.


GGS Larmor Kijelzővédő Üveg, Sony RX100 fényképezőgéphez
4 590 Ft

3 190 Ft

2 év garancia

GGS Larmor speciális, ütésálló védőréteg, mely fokozott védelmet nyújt Sony RX100 fényképezőgépe kijelzőjének a mechanikai sérülésekkel szemben. Anyaga nagy átlátszóságú és erősen ellenálló, 8H felületi keménységű optikai üveg, melynek ultravékony kialakítása mindössze 0,3 mm-es vastagságot eredményez. Speciális, hatrétegű összetétele törés esetén is egyben tartja az üveget, így az nem szilánkosodik.


Hama Lenspen MiniPro II (5614) Tisztítókefe
3 490 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

HAMA Lenspen MiniPro II egy kiváló tisztítókefe. Kis optikai felületek, úgy mint digitális fényképezőgépek, videokamerák és mobiltelefonok minőségi tisztítására alkalmas. A kefe átmérője 8 mm-es.


Hama Digi-Klear Tisztító kefe (5612)
2 990 Ft

Hama Digi-Klear tisztító szárazkefe mindig azonnal használható és segítségével fényképezőgépünk kijelzőjét és szűrőjét pillanatok alatt megtisztíthatjuk a zsíroktól, portól és egyéb szennyeződésektől. Rendelkezik egy nagy méretű bársonyfejjel valamint egy kis méretű háromszög alakú fejjel, melynek segítségével a nehezen hozzáférhető helyek is megtisztíthatók.


Hama LCD Kijelzővédő fólia, 3" (88614)
1 690 Ft

Hama kijelzővédő fólia maximális védelmet nyújt fényképezőgépünknek a képernyőt érő karcolások, porosodás és újjlenyomatokkal szemben. Antireflexiós bevonata megszünteti a fényvisszaverődést. Felhelyezése gyors és egyszerű.


Hama LM-09 Csíptetős mikrofon
10 890 Ft
10 490 Ft

A rendkívül kicsi és könnyű Hama LM-09 csíptetős mikrofon minden olyan digitális kamerához használható mely rendelkezik 3,5mm-es sztereó Jack aljzattal. Szélfogója megszűri a külső zajokat, így tökéletes hangzást kapunk. Ideális riporteri munkához, vagy zenefelvételhez.


Hama Optic HT 3 részes tisztítókészlet (5932)
2 690 Ft

2 490 Ft

2 év garancia

Hama Optic Ht három részes tisztító szett optikai felületekhez . Könnyedén használható pumpás kiszerelésű folyadékkal és tisztítókendővel és professzionális kefével az alaposabb tisztításhoz. Kíválóan alkalmas fényképezőgépek és kamerák objektívjének kíméletes és hatékony ápolásához. TOVÁBB OLVASOM-->


Hama Optic HTMC Ex tisztító készlet (5930)
3 390 Ft

2 990 Ft

2 év garancia

Hama Optic HTMC Ex optikai felületek tisztítására szolgáló készlet. A készlet tartalmaz egy tisztító kefét , 12ml-es tisztító folyadékot és 30db papírtörlőt.


NIKON ML-L3 Távkioldó

NIKON ML-L3 Távkioldó

Értékelés: 5
11 990 Ft

A vezeték nélküli Nikon ML-L3 távvezérlővel, messziről kioldhatjuk fényképezőgépeink zárát. Ideális önarcképek készítéséhez, valamint segít elkerülni a fényképezõgép rázkódását exponálás közben. Működése infravörös kapcsolattal történik.


Starblitz Objektív sapka, 49mm
1 490 Ft

1 090 Ft

A Starblitz Objektív sapka, 49mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 49 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.


Starblitz Objektív sapka, 62mm
1 490 Ft

1 390 Ft

A Starblitz Objektív sapka, 62mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 62 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.


Starblitz Objektív sapka, 77mm
1 490 Ft

A Starblitz Objektív sapka, 77mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 77 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.


TrueCam A4/A5/A6/A7 3M Rögzítő
2 990 Ft

Truecam A5 3M Rögzítő tapadós felületének köszönhetően tartósan rögzíthető az akciókamera az autó szélvédőjéhez. Menet közben is le- és felszerelhető a kamerája a rögzítőnek köszönhetően. A tapadós rögzítő a TrueCam A4, A5, A7 alapcsomagok része, de külön is megvásárolható.


TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

Értékelés: 5
3 990 Ft

TrueCam A5 UV Szűrő a fedélzeti kamera objektívjének ügyes, praktikus kiegészítője. Azon kívül, hogy az objektívet védi a mechanikus sérülések ellen, a túl erős fény szűrésére szolgál, különösen a havas tájon vagy erős fényviszonyok között, például a tengerparton. A Truecam A5 és A7 akciókamerákkal kompatibilis.


TrueCam A5/A6/A7 CPL Szűrő
7 590 Ft

Truecam CPL polarizáló szűrő az autós kamera kitűnő kiegészítője, mivel csökkenti a napfény és fényvisszaverődés effektusát, így javítva a képminőséget. Tompítja az égbolt fényerejét, de elsősorban jelentősen csökkenti az autó első szélvédőjén a napfény visszaverődését, ezért Truecam A5 vagy A7 kamerája még lenyűgözőbb képeket és videókat készít.


TrueCam A4/A5s/A6/A7s Tapadókorong
3 990 Ft

Truecam A5 Tapadókorong segítségével tartósan rögzíthető az akciókamera az autó első- és hátsó szélvédőjéhez is, de praktikus mechanizmussal szerelték fel a könnyű leszedésért. A tapadókorong a TrueCam A5 alapcsomag része, de külön is megvásárolható.


NIKON TC-20E III AF-S telekonverter 2,0x
184 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiemelkedő teljesítményű telekonverter, amely megduplázza bizonyos NIKKOR objektívek tényleges gyújtótávolságát anélkül, hogy megnövelné a legkisebb fókusztávolságot. A kompakt és könnyű


NIKON WU-1b vezeték nélküli adapter D600
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nikon WU-1b vezeték nélküli mobiladapter egy USB-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható tartozék, amellyel vezeték nélküli kapcsolatot létesíthetsz egyes Nikon digitális fényképezőgépek és intelligens mobileszköz között. Az adapterrel fényképeket vihetsz át közvetlenül egy okostelefonra vagy táblagépre, illetve távolról, az intelligens eszközről vezérelheted a fényképezőgéped.


SONY VCT-AMP1 Egylábú állvány Action Cam fényképezőgéphez
17 990 Ft

Sony VCT-AMP1 Egylábú állvány biztos alapot ad a legjobb felvételeknek, és önfotók és felvételek készítéséhez is használható Action Cam fényképezőgépével. Kompakt mérető, így elfér minden táskában és hátizsákban, de akár 91,3 cm-en is biztonságosan rögzíthető. Vízálló kialakítású, gyorsan összecsukható és kinyitható.