NIKON FTZ Mount adapter

Márka: NIKON Katalógus száma: 1271094

NIKON FTZ Mount adapter

Az FTZ bajonettadapter lehetővé teszi a Nikon F bajonettes objektív Nikon Z bajonettes fényképezőgépre való rácsatlakoztatását. További információ

93890

93 890 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1271094

Leírás

Termékleírás

Nikon ftz

Az FTZ bajonettadapterrel kihasználhatod a Nikon F bajonettes objektív minden előnyét – amikor a Nikon Z fényképezőgépeddel statikus felvételeket vagy videókat készítesz. A kép minősége egyáltalán nem romlik. A rezgésredukció (VR) nélküli NIKKOR objektívvel az élesség új dimenzióit is felfedezed.

Több száz Nikon F bajonettes objektív esetében elérhető az automatikus expozícióval történő felvételkészítés. A beélesítő motorral is rendelkező Nikon F bajonettes objektív ráadásul az automatikus élesítés teljes képességét megőrzi.

A rezgés redukciója a Nikon F bajonettes objektív esetében a Nikon Z fényképezőgéppel történő használat során tovább javítja a felvételek paramétereit. A Nikon F bajonettes objektív a rezgés csökkentése által az objektív beépített oldal és fel/le irányú mozgásérzékelőjét az elfordulás érzékelője (a fényképezőgépben) is kiegészíti. A rezgés redukció nélküli Nikon F bajonettes objektív esetén az oldal- és fel/le irányú mozgás, akárcsak az elfordulás mérsékléséről a fényképezőgép gondoskodik.

A folyamatosság és a gondtalanság nemcsak a kezelést érinti. A Nikon F bajonettadapter a bőr szerkezetét imitáló lakkozással van ellátva – így az adapter és a Nikon F bajonettes objektív közti átmenet teljesen természetes. Minden tökéletes összhangban van a Nikon Z fényképezőgéppel.

Az adapter porálló és ellenáll a csöpögő vízzel szemben is. Az objektív és a fényképezőgép csatlakozását – akárcsak a nyomógombokat és karokat – gumitömítés védi. Az adapter ellenálló és könnyű, magnéziumötvözetből készült tokja biztosítja, hogy az adaptert minden utadra magaddal viheted. A Nikon F bajonettes objektívvel ellátott Nikon Z fényképezőgép tökéletes egyensúlyáról most a nagy állványmenet gondoskodik.

A csomagolás tartalma:

  • adapter
  • első és hátsó fedél

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus alkatrész
Garnitúra darabszáma 1 Darab
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.