Street Surfing Torpedo Freestyle roller
24 860 Ft

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.

Street Surfing Freestyle roller BANDIT Reward Cr-Mo
35 230 Ft 32 490 Ft

A Freestyle roller egyedülálló, összecsukható kialakítással, HIC tömörítési technológiával és széles kormányokkal rendelkezik. A kényelmes rollerezést az ABEC 9 csapágyak biztosítják. Street Surfing Freestyle roller BANDIT Reward Cr-Mo gyermekek számára 8 éves kortól alkalmas.

Street Surfing Torpedo Glaciar
25 990 Ft 24 860 Ft

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Torpedo Glaciar rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.

Street Surfing Destroyer
31 490 Ft 28 490 Ft

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos bárki fejét eltekered. Élvezd a gyors száguldást és a trükköket a 110mm kerekekkel és a könnyű alumínium öntvény kormánnyal. Merülj el a jól kidolgozott részletekben, a Street Surfing Destroyer roller igazán zöld vagy tűzvörös.

Street Surfing Freestyle roller BANDIT
38 590 Ft 32 490 Ft

A Freestyle roller egyedülálló, összecsukható kialakítással, HIC tömörítési technológiával és széles kormányokkal rendelkezik. A kényelmes rollerezést az ABEC 9 csapágyak biztosítják. Street Surfing Freestyle roller BANDIT gyermekek számára 8 éves kortól alkalmas.

Street Surfing Ripper Bloody Black
40 990 Ft 39 340 Ft

2 év garancia

A robusztus kialakítású Freestyle rollerral a skateparkban nem maradsz szégyenben a trükkök elvégzésekor. Élvezd a gyors száguldást azABEC 9 csapágyakkal és a fém maggal ellátott 110mm-es kerekekkel, amelyek még a legnyaktörőbb ugrásoknál is megtartanak. Dicsekedj el a Street Surfing Ripper Bloody Black roller jól kidolgozott részleteivel – ez az út nem alkalmas a lányok számára.

TEMPISH XBD 110
28 990 Ft 27 630 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Minőségiszabadtéri roller. Tempish XBD 110 110 mm kerekekkel felszerelt amelyek ellenállnak a durvább használatnak is. A roller csapágyakkal van felszerelve ABEC 7, amely biztosítja a zökkenőmentes rollerezést és hosszú élettartammal bír. Speciális fülhallgató **THREAD dami teljesen elnyeli a kültéri zajokat.