Tescoma TEO 0,6 literes kávé és tea készítő
6 390 Ft 5 790 Ft

Tescoma TEO 0,6 literes kávé és tea készítő tökéletes választás önnek, ha egy praktikus és stílusos konyhai eszközt keres. A hőálló üvegből, ellenálló műanyagból és rozsdamentes acélból készült kávé és tea készítővel könnyedén készíthet és stílusosan szolgálhat fel forró italokat. Csak tegye bele a tealeveleket vagy a kávét, öntsön rá forró vizet, hagyja ázni, majd lassan nyomja meg a felső fogót, és kész is az ital.

BARISTA&CO French Press Coral 1 l réz
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos french press, amit minden bizonnyal minden látogató észre fog venni, amikor a finom kávét fogod nekik készíteni. French press réz színben Electric Black a Barista&Co márkától nem enged át semmilyen üledéket, éppen ellenkezőleg, utat nyit a finom kávéolajaknak, megőrizve a kávé gazdagabb ízét.

ILSA Kávéfőző francia prés 1 l üveg / műanyag
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd az ízlésed szerint elkészített ízletes kávét. Az olasz ILSA cég elegáns francia prés kávéfőzője minőségi anyagokból készül. A francia présben elkészített kávé fokozza a kávéíz intenzitását.

Lamart Kancsó teára és kávéra 1l LT7048
2 490 Ft 2 090 Ft

Lamart Kancsó teára és kávéra 1l LT7048 kellemessé teszi a kedvenc teád, vagy kávéd készítését. A tea vagy kávé lúgosítását követően egyszerűen nyomd le a rozsdamentes acél szűrőt, és élvezd az italodat.

Banquet Kávés kancsó CLARA 1 l
2 590 Ft

Üveg kávés kancsó BANQUET CLARA 1 L fekete műanyag tartozékokkal és rozsdamentes acélból készült szűrődugattyúval rendelkezik. Az üveg legfeljebb 120 °C-os italokhoz használható, így a kávés kancsó nem alkalmas közvetlen melegítésre.

Banquet Connie Kávéskanna, 1L
3 890 Ft 3 490 Ft

Banquet Connie Kávéskanna tökéletes választás mindenki számára! Belül egy rozsdamentes acélból készült szűrő, dugattyúval van ellátva, amelynek megnyomásával elérhető a kávézacc és a tea tökéletes elválasztása a kapott italtól. Hőálló üveg, amely a forró italkohoz ajánlott, de közvetlen a főzőlapon való melegítésre nem alkalmas!

Tescoma TEO 1.0 l (646634) Kávé és tea készítő
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretnénk egy praktikus, könnyen használható és megbízható kávé és tea készítőt? Tescoma TEO kávé és tea készítő tökéletes választás számunkra, ha ezeket a tulajdonságot tartjuk szem előtt, most 1 literes kapacitással.

Banquet Becca Kávé-, és teáskanna, 1 L, Piros
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet Becca Kávé-, és teáskanna tökéletes választás mindenki számára. Kiváló minőségű rozsdamentes acél kivitelének köszönhetően magasfokú strapabírósággal rendelkezik. A teáskanna 1 liter kapacitással bír, amely tökéletesen elegendő a reggeli kávé vagy tea elkészítéséhez. Közvetlen főzőlapon való melegítésre nem alkalmas.

Banquet Stacey Kávé és tea készítő, 1l
4 490 Ft 4 090 Ft

Banquet Stacey Kávé és teakészítővel egyszerűen és gyorsan főzheti meg kedvenc forró italát. A hőálló üvegnek köszönhetően sokáig melegen tartja az italt. Utazásra, kirándulásra és kempingezésre is magunkkal vihetjük.

Banquet TIAGO 600 ml Kávéfőző, barna
2 990 Ft 2 690 Ft

Minőségi kávéfőző hagyományos stílusban. A barna színű BANQUET TIAGO 600 ml kávéfőző tartós üvegből készült,műanyag kiegészítőkkel ellátott. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

Banquet ATIKA 600 ml Kávéfőző
5 290 Ft 5 090 Ft

Minőségi kávéfőző vintage stílusban. A BANQUET TIAGO 600 ml kávéfőző tartós üvegből és rozsdamentes acélból készült. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

Banquet TIAGO 1 l Kávéfőző, barna
3 190 Ft 2 890 Ft

Minőségi kávéfőző hagyományos stílusban. A barna színű BANQUET TIAGO 1 l kávéfőző tartós üvegből készült,műanyag kiegészítőkkel ellátott. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

Banquet ATIKA 1 l Kávéfőző

Banquet ATIKA 1 l Kávéfőző

Értékelés: 3,3
5 990 Ft

Minőségi kávéfőző vintage stílusban. A BANQUET ATIKA 1 l kávéfőző tartós üvegből és rozsdamentes acélból készült. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

Banquet WAVE 1 l Kávéfőző

Banquet WAVE 1 l Kávéfőző

Értékelés: 4,5
3 890 Ft

Minőségi kávéfőző modern stílusban. A BANQUET WAWE 1 l kávéfőző tartós üvegből és rozsdamentes acélból készült. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

Banquet WAVE 600 ml Kávéfőző
2 990 Ft 2 690 Ft

Minőségi kávéfőző modern stílusban. A BANQUET WAWE 600 ml kávéfőző tartós üvegből és rozsdamentes acélból készült. Szűrődugattyúval ellátott, ami elkülöníti a kávét a zacctól. Maximum 100 °C forróságú italokhoz ajánlott.

BIALETTI Francia kávéfőző, 1 l
8 490 Ft

Bialetti francia kávéfőző modern, elegáns külsejével tökéletes azok számára, akik aromadús, lágy kávé fogyasztására vágynak. Kiváló rozsdamentes acélból és boroszilikát üvegből készült. Teák, gyógynövényteák készítésére is alkalmas.

ILSA Kávéfőző francia prés 350 ml üveg / műanyag
3 790 Ft

Élvezd az ízlésed szerint elkészített ízletes kávét. Az olasz ILSA cég elegáns francia prés kávéfőzője minőségi anyagokból készül. A francia présben elkészített kávé fokozza a kávéíz intenzitását.

ILSA Kávéfőző francia prés 600 ml üveg / műanyag
4 990 Ft

Élvezd az ízlésed szerint elkészített ízletes kávét. Az olasz ILSA cég elegáns francia prés kávéfőzője minőségi anyagokból készül. A francia présben elkészített kávé fokozza a kávéíz intenzitását.

BARISTA&CO French Press Coral 1 l piros
25 990 Ft

Dizájnos french press, amit minden bizonnyal minden látogató észre fog venni, amikor a finom kávét fogod nekik készíteni. French press ezüst színben Electric Black a Barista&Co márkától nem enged át semmilyen üledéket, éppen ellenkezőleg, utat nyit a finom kávéolajaknak, megőrizve a kávé gazdagabb ízét.

Kela KL-10851 Kávé- és teakészítő
8 690 Ft

A kávé és a tea szerelmeseinek ajánljuk a Kela rozsdamentes acélból és üvegből készült darabját. Kompakt méretének köszönhetően minden konyhában praktikus, mutatós darab. Minden reggel nagy szolgálatot tesz munkába vagy iskolába menet!

Kela Kávé- és teáskanna

Kela Kávé- és teáskanna

Értékelés: 4,7
10 490 Ft

Kela kávé- és teáskanna rozsdamentes acélból és hőálló üvegből készült, ezért igen hosszú élettartammal bír. A szűrőbetétnek köszönhetően szálas teát vagy kávét is készíthetünk benne. Űrtartalma 1,1 liter. Tökéletes társ a mindennapi teázásokhoz és kávézásokhoz.