LEGO Friends 41391 Fodrászat Heartlake városkában
6 790 Ft

Újdonság

Indulj el a Heartlake városbeli fodrászatba és valódi változáson fogsz átesni. Csatlakozz a LEGO® Friends világából származó Emmához, látogassatok el együtt Ninához, a fodrásznőhöz és csináltassatok új frizurát. Előbb mosd ki Emma haját a kagyló alakú mosdóban, majd ragadd meg az ollót és segíts neki új frizurát készíteni. Várakozás közben élvezd a közös kávézást.

LEGO Friends 41394 Heartlake City kórház
21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az ügyetlen Ethan megcsúszott a banánhéjon és megsérült. Azonban ne aggódj. Hertlake város kórházában mindenkin tudnak segíteni. Küldj mentőt Ethannak segíts neki a hordágyon, és vidd a kórházba. Helyezd a kerekes székbe, csinálj neki röntgent és segíts Dr. Marie-nak a sérülések kezelésében. Majd látogasd meg Emmával a kórházi szobájában és vidítsd fel léggömbbel és csokoládéval.

LEGO Friends 41320 Heartlake Frozen Yoghurt Shop-48%
16 163 Ft 8 390 Ft

Kiárusítás

A LEGO® friends joghurt boltja önkiszolgálóval, bárral, különböző üvegezéssel, mérleggel, rendelhető telefonnal, beltéri székekkel, és szabadtéri asztallal. Autószerviz is rendelkezésre áll egy megrendelőállomással és egy nagy sárga autóval, ami helyet biztosít a fagyasztott joghurt tárolására.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón-26%
44 090 Ft 32 190 Ft

Kiárusítás

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
29 890 Ft 25 890 Ft

Kiárusítás

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41393 Cukrászverseny
13 590 Ft

Újdonság

Csatlakozzon a Stephanie sütőversenyének forgatásához a LEGO® Friends TV-stúdióban. Forgasd meg a kereket a színpad fölött, és rajzolj az őrült alapanyagokból, amelyeket a pékeknek sütés közben kell használniuk. Engedd szabadon a fantáziádat az öntetek és a díszítés során. Ragadd meg a tűzoltó készüléket, és segíts Davidnek eloltani a tüzet. Az idő könyörtelenül rohan: ki nyeri meg a trófeát és a pénzjutalmat?

LEGO Friends 41339 Mia lakókocsija
18 990 Ft 16 790 Ft

Autózz vidékre Miával és Stephanie-val egy kalandos kempingezésre! Állítsd be a napellenző ponyvát és a piknik asztalt, majd láss munkához a konyhában, ahol elkészítheted az ételt, amit a szabadban élvezhettek! Tervezz meg kalandokat a felfújható csónakkal, vagy menj lovagolni a barátságos lovacska hátán! Nyisd ki a fenti alvóhely fedelét, majd fektesd le a lányokat éjszakára – a sátrat holnap is felverhetik és táborozhatnak a csillagok alatt.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció-27%
12 490 Ft 9 090 Ft

Kiárusítás

Kelj útra a hibátlan LEGO® Friends Stephanie tengeralattjáróval a delfin megmentésére a Heartlake város öblébe. LEGO Friends Kacey a víz alatti robogójával éppen egy kincsesládát keres, amint senkivel sem áll szándékában megosztani. Lehet, hogy ezen a LEGO mentőakción rábukkanhatsz egy kincsestérképre. Segíts Stephanienak a delfin kiszabadításában, találd meg a kincsestérképet és ne késlekedj, hogy még Kacey előtt ráakadj a kincsre.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál-27%
20 190 Ft 14 690 Ft

Kiárusítás

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO Friends 41382 Adventi naptár
8 290 Ft 6 990 Ft

Számold vissza a karácsonyig hátralévő napokat a Heartlake városbeli barátaid segítségével. 24 ablak rejti a Heartlake város világának kifogástalanul összeállított ajándékait. Minden nap nyiss ki egy új ablakot, készítsen új díszítést és állítsd ki a szobádba, vagy akaszd fel a fára. Számolj vissza és várd karácsony estéjét.

LEGO Juniors 10763 Stephanie tóparti háza
11 190 Ft 10 990 Ft

Kapd magadra szabadtéri felszerelésedet és irány a LEGO® Juniors 10763 Stephanie tóparti háza egy nyári partira! Kapj be néhány falatot a konyhában, miközben megtervezed a napi kalandokat, majd sétálj le a tópartra és érezd jól magad! Versenyezz a hullámokon Andreával és Oliviával a jetskiken, utána pihenj egy kicsit a kerti tűzhelynél és süss néhány pillecukrot! Nézz meg egy meccset a TV szobában, mielőtt lefekszel aludni. Másnap kosarazz egy kicsit reggeli előtt, majd vágj bele egy újabb izgalmas napba a vízen!

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél
16 190 Ft 14 890 Ft

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41334 Andrea előadása a parkban-17%
8 490 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Foglald el a központi helyet a délutáni előadásokhoz Heartlake City parkjában, amely egy bábszínházzal kezdődik! Segíts az apukának és a kisbabának leülni egy padra, hogy megnézhessék a műsort, majd nyomd le a zongora gombjait a színpad hátsó részén, hogy segítsd a bábok mozgását! Utána fordítsd el a színpadot, hogy segíts Andreának és házi madarának Borsnak bemutatni egy gyönyörű zenei előadást! Majd keresd meg a hot dog árust és kapj be néhány falatot az előadás után!

LEGO Friends 41352 A nagy verseny
18 490 Ft 16 890 Ft

Vigyázz… Kész… Rajt! Ma van LEGO® Friends 41352 A nagy verseny napja és mindegyik lány nagyon elszánt, hogy megnyerje a lenyűgöző autóversenyt Heartlake City körül! Irány az öltöző, hogy felkészülj, a kisállatokat pedig ültesd le a VIP teremben, hiszen ott vannak a legjobb ülések az egész házban. Ezután rakd bele a barátnőket a saját, személyre szabott versenyautójukba és indítsd el őket a startvonalról! Vajon ki fog a dobogón állni? Szedd össze a barátaidat, élvezzétek az ünnepséget és a korongvetők segítségével mutassatok be egy fantasztikus tűzijátékot!

LEGO Friends 41344 Andrea butikja
9 990 Ft

Alkoss új külsőt a LEGO® Friends 41344 Andrea butikja készlettel! Irány a próbafülke és segíts Andreának felpróbálni egy új parókát vagy szoknyát, utána pedig válassz neki egy masnit vagy táskát a következő előadására! Forgasd körbe az öltözőt, hogy Emma néhány jó tanáccsal tudja ellátni őt és végezzen néhány igazítást a varrógépével. Dexter, a kutya is szeretné közölni a véleményét… neki is elnyerte a tetszését! Jutalmazd meg egy sütivel, mielőtt Andrea elrohanna a következő próbájára.

LEGO Friends 41403 Játék tároló: Mia
3 390 Ft

Újdonság

Mia feladata, hogy gondoskodjon a beteg kedvenceket. A dobozka kinyitása után mindent megtalálsz, amire Mijának szüksége lesz, hogy a kisbeteget alaposan kivizsgálja! Segíts neki az állatklinikáján megvizsgálni a beteg állatkákat. A klinikát ezután becsukod és magaddal viszed a barátnőd vagy a barátod otthonába, hogy csatlakozhassanak a szórakozáshoz. A dobozka szétosztható és a felét odaadhatod nekik. Vagy gyűjtsd a dobozkákat, helyezd őket egymásra vagy csatlakotasd őket.

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája
13 990 Ft 11 390 Ft

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41361 Mia és istállója-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Friends 41400 Játékdoboz: Andrea
3 390 Ft

Újdonság

Andrea készen áll, hogy elénekelje új dalát. Segíts neki felkészülni a fellépésre. A hangpróbát pedig egy titokzatos kisállat végzi. Nyisd ki a dobozt és élvezd a meglepetést! Zárd le és vidd magaddal barátnődhöz vagy barátodhoz, ahol két részre oszthatod, és így osztozhattok a Friends sorozat által jelentett szórakozáson is. Majd a doboz asztagolható vagy összekapcsolható további dobozokkal.

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben
10 890 Ft

Újdonság

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO Friends 41332 Emma mozgó galériája
6 590 Ft

Emma a klassz kis robogójával maga után vontatja festőkocsiját, hogy Heartlake City parkjában felállítsa azt — ott, ahol szívesen készít karikatúrákat. Tárd ki az ablakokat, hogy láthatók legyenek a festmények, amiket ma el szeretne adni, és segíts neki működtetni a pénztárat! Helyezd el Cicót, a cicáját az ágyán, hogy szundikáljon egy kicsit, miközben Emma a festőállvány előtt ül és legújabb mesterművén dolgozik — a legjobb barátok adják a legjobb ihletet!

LEGO Friends 41376 Teknős mentőakció
6 290 Ft 5 490 Ft

Segíts LEGO® Friends Olíviának és Zoba robotnak megmenteni a partra sodort teknősöket. A teknősök megmentésére egy kétéltű jármű áll rendelkezésre. Vidd őket a biztonságos mentőállomásra, ahol már várja őket a teknős anyuka. Segíts Oliviának a teknősök megmentésében, aztán adj nekik egy kis tejet és gyümölcsöt.

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
9 990 Ft 8 690 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41366 Olivia cukrászdája
9 990 Ft 8 690 Ft

Segíts LEGO® Friends Oliviának az újonnan nyílt cukrászdájában. Válaszd ki a forgó pult legvonzóbb süteményét, vagy készíts saját finomságokat az őrült tortakészítővel. Tűrd fel az ingujjad! Úgy néz ki, hogy Olíviának segítségre van szüksége a konyhában.

LEGO Friends 41346 Barátság doboz
16 090 Ft 13 990 Ft

Játssz a rengeteg, életnagyságú LEGO® Friends kiegészítővel, amelyek segítségével a Heartlake történések szívében találhatod magad barátaiddal együtt! A bámulatos LEGO® Friends 41346 Barátság doboz mindegyik modellje bemutat egy Heartlake City-ben élő lányt. Énekelj a mikrofonba akárcsak Andrea, készíts egy robotbarátot, ahogy Olivia tenné, vigyél magaddal rádió adó-vevőt az egyik kalandodra Miával, nyerj sport trófeát, mint Stephanie, vagy kattintgasd a fényképezőgépet egy fotózáson Emmával! Elegendő kocka van ahhoz, hogy megépítsd egyszerre mind az 5-öt!

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Újdonság

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
9 390 Ft 8 490 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja
16 990 Ft 13 790 Ft

LEGO® Friends Andrea nagyon tehetséges és ez az a show, ahol a legjobb formáját hozza. Andrea az új szoknyájában mindenkit lenyűgöz. Kombináld és cseréld fel a különálló díszleteket, hogy megnézhesd Andreát bűvészkedés, éneklés vagy dobolás közben. Használd a tűzijáték funkciót és ünnepeld meg a LEGO tehetségkutató sikerét.

LEGO Friends 41384 Andrea és nyári szivecske alakú doboz
2 490 Ft 2 290 Ft

Ugorj a LEGO® Friends Andreájával a medencébe és élj át rengeteg szórakozást. Ültesd a felfújható kacsára, had élvezze nyugalomban a napsütésben a fagyiját. Ha el akar bújni az árnyékba, nyisd fel a napernyőt. Csomagold össze minden dolgát a dobozba és csukd rá a tetejét, majd csukd be, hogy magaddal vihesd mindezt a napsütéses nyugalmat.

LEGO Friends 41359 Barátság szívecskés dobozok csomagja-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Az összerakó játék tartalmaz két összeszerelhető szív alakú dobozt, nagyot és kicsit a barátaink, Vicky és Olivia számára. Az egyik olvassa a történetet, a másiknak az álcázással és a rendelkezésére álló kellékekkel el kell játszania. A színjátszásnál segít a rengeteg kiegészítő.

LEGO Friends 41358 Mia szívecskés doboza
7 990 Ft

A LEGO® Friends 41358 összerakó játék Mia és a doboz szív alakkal egy nagyszerű és aranyos módja annak, hogy hogyan legyen a természetbarát LEGO Friends Mia és az összes kedvenc dolga együtt mindig nálad. Vedd le a fedelét, és használd mind dobogót a Mia számára, hogy szilárdan állhasson – tökéletes az utazásokon való szórakozáshoz. A készlet része a Mia minifigura.

LEGO Friends 41372 Stephanie és a gimnasztikai előadás
9 990 Ft 8 690 Ft

A LEGO® Friends barátnők Stephanie és Mia gimnasztikai versenyen vesznek részt Heartlake városban. Segíts nekik felkészülni az öltözőben, ahol ihatnak és ehetnek valamit, hogy tele legyen energiával. Figyeld ahogy Stephanie előadja a számát a szalaggal a forgó platformon. Ne felejtsd el krétaporral bekenni Mia kezeit, mielőtt felmegy a korlátra. Mind a két lány arany medált nyert a gimnasztikai teljesítményükért!

LEGO Friends 41365 Emma műterme
8 490 Ft 7 590 Ft

Mutasd meg a tehetséged Emma műtermébe a LEGO® Friends Emmájával és Andreájával. Fess pár képet vagy alkoss szobrokat. Ez az építőkocka művészgalériát kínál fel földszinti üzlethelyiséggel, művészi darabokkal és segédeszközökkel.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO Friends 41355 Mia szívecskés doboza
2 990 Ft

Emma szeret új dolgokat létrehozni, minden amit a dobozban találsz tükrözi művészi szellemét, pl. fényképezőgép, tablet rajzolásra és művészi tollak. Mindig található nála olló, tehát készen áll a ruházatán való alakításon, legyen bárhol is.

LEGO Friends 41357 Olivia szívecskés doboza
2 490 Ft

Olivia új kifogástalan találmányokat talál ki, ezért ne felejtsd el elcsomagolni a táblagépét, hogy jegyzeteket készíthessen és inspirációkat keressen. Mindig magával viszi a kulcsot, mert soha nem tudja, mikor kell valakinek segíteni a javításoknál. Az utazási alatt a kicsi Zobo robot barátja a társa.

LEGO Friends 41387 Olívia és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Csatlakozz Zobohoz és a LEGO® Friends Olíviájához, menj vele grillezni a strandra. Olívia a technológiák kedvelője egy remek hordozható grill feltalálása mellett döntött. De ne feledkezz meg róla, mint Zobo, aki a parton szórakozott! Leégett a virslije. Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.

LEGO Friends 41364 Stephanie és dzsipje
6 590 Ft

Élj át egy aktivitásokkal teli napot a LEGO® Friends 41364 Stephanie és dzsipje szettel. Ez a természetet kedvelő lány már örül a szórakoztató kirándulásnak. Ugorj be a dzsipbe Dash kutyájával, csatold fel az utánfutót a kerékpárra és a paddleboard deszkára, és indulj el egy szórakozással teli napon.

LEGO Friends 41386 Stephanie és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Az egész világon nincs semmi, amit a LEGO® Friends Stephanie-ja jobban szeretne, mint egy akciódús és szórakozással teli nap. Szív alakú dobozával megtekintheted a strand szórakoztató mólóját. Találd el a pléhdobozt a vízipisztoly segítségével, és nyerj a forgótáblán egy remek díjat. Ha mindet eltalálod, kutyus alakú lufit nyerhetsz. Ezután ezt mind csomagold a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást.

LEGO Friends 41356 Stephanie szívecskés doboza
3 090 Ft

A gyakorlat teszi a mestert és Stephanie-nak szüksége van a sportfelszerelésére, tehát ne felejtsd el a dobozba becsomagolni teniszütőjét és labdáját. A kemény edzés meghozta gyümölcsét és így Stephanie átveheti a legértékesebb dolgot – az arany serleget! Ennyi sport után Stephanie éhes, ezért segíts neki egy finom pizzához egy egy pohár vízhez jutni.

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
6 790 Ft

Újdonság

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO Friends 41389 Fagyis tricikli
3 390 Ft

Újdonság

Az égboltot átszelik az első fénysugarak és velük együtt a LEGO® Friendsbeli Stephanie is nekivág az utcáknak a szórakoztató fagyis triciklijével. Segíts neki kiszolgálni Heartlake város lakóit. Kombináld a különböző bolondos ízesítésű fagylaltokat és jégkrémeket. Ülj le barátaiddal az asztalhoz és élvezzétek együtt a fagyos finomságokat. Oldozd el a mopedet és ültesd be a kutyust az ülésébe. Tedd a fejedre a sisakot és indulj el Stephanieval a tengerpartra, ahol rengeteg szórakozásban lesz részetek!

LEGO Friends 41388 Mia és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Indulj el a strandra barátnőddel, a LEGO® Friends Miájával. Fogd meg a vödröt és a lapátot, segíts nekik homokvárat építeni a teknős barátjuk számára.. Fedezd fel a strandot és találd meg a zászlót, melyet felhelyezhetsz a toronyra, valamint a kagylót, amellyel kidíszítheted a bejáratot. A fárasztó munka után hűsítsd le magad a tengerben! Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.

LEGO Friends 41363 Mia erdei kalandja
4 990 Ft 4 190 Ft

Indulj el egy kirándulásra a LEGO® Friends Miával egy erdei kalandra. A fa kilátóból Mia távcsővel figyelheti az állatokat. Majd tovább megy a hídon át egy remek távirányítós elektromos gördeszkán, és a természet megfigyelésére további helyeket talál.

LEGO Friends 41385 Emma és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

LEGO® Friends Emma felfedezi a tenger alatti világot vízi robogóján, hogy az új alkotásaihoz új inspirációt szerezzen. Segíts neki a tenger alatti világ felfedezésében a vízi robogóján. Mindig észrevesz valami szépet – ma egy drágakövet talált. A strandon Emmát ráteheted a nevével ellátott törölközőjére, hogy melegedjen a napon.

LEGO Friends 41333 Olivia felderítő járműve
5 490 Ft 5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj Heartlake City parkjába Olivia különleges járművén — ahol egy macska segítségre szorul! Olivia és Zobito robotja mindennel fel van szerelve, amire csak szükségük lehet, hogy minden rendben legyen Heartlake City-ben. Helyezd el Zobito a tetőn lévő irányítóközpontba, hogy figyelje a helyzetet, miközben Olivia beállítja a létrát, hogy megmentse a kiscicát a fáról. Amikor már ismét biztonságban van, hajts el és keresd meg Olivia barátait — mindenkinek jut hely odabent!

LEGO Friends 41379 Étterem Heartlake városában-33%
19 990 Ft 13 290 Ft

Kiárusítás

LEGO® Heartlake városában pizza illatozik. Menj robogón LEGO Friends Emmával a pizzériába, ahol már vár rá Ethan. Segíts Chicnek a kandúrnak összebarátkozni Pest-tel és ezekkel a szőrmókokkal szemetet szedni. Bár az étterem már bezárt, egy látogató pont most érkezett. Tedd Ethan álcáját Prankzyra egy fekete sisak formájában és segíts neki graffitit fújni a szemetesre és a falra.

LEGO Friends 41395 Barátság busz
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Jól kösd be magad, és indulj el életed legjobb útjára a barátság buszon. Csatlakozz a legjobb barátaidhoz a buszban, amely mindennel rendelkezik, amit csak el tudsz képzelni. Még medencéje és csúszdája is van. A felső rész elcsúsztatása után a fürdőszoba, a konyha és az étkező érhető el. Segíts a lányoknak a felső fedélzetre jutni és ágyukba kerülni. A felettük lévő tető átlátszó, így megnézhetik a csillagokat.