LEGO Friends 41391 Fodrászat Heartlake városkában
5 490 Ft

Indulj el a Heartlake városbeli fodrászatba és valódi változáson fogsz átesni. Csatlakozz a LEGO® Friends világából származó Emmához, látogassatok el együtt Ninához, a fodrásznőhöz és csináltassatok új frizurát. Előbb mosd ki Emma haját a kagyló alakú mosdóban, majd ragadd meg az ollót és segíts neki új frizurát készíteni. Várakozás közben élvezd a közös kávézást.

LEGO Friends 41433 Buli hajó
27 990 Ft

Andrea stílusosan üdvözölte a nyarat a csodálatos Buli hajón! A vendégeket körbe forgathatja a forgó padlón, és mindannyian jól szórakoznak. Ethan kölcsön vesz egy jet ski-t a tengerparton, és húzza Emmát, aki egy felfújható flamingóban ül. Amikor vége a partinak, kinyithatod az elülső üveget és pihenhettek Andreával a hajóban, és haraphattok valamit a hűtőszekrényből.

LEGO Friends 41394 Heartlake City kórház
18 190 Ft 17 990 Ft

Az ügyetlen Ethan megcsúszott a banánhéjon és megsérült. Azonban ne aggódj. Hertlake város kórházában mindenkin tudnak segíteni. Küldj mentőt Ethannak segíts neki a hordágyon, és vidd a kórházba. Helyezd a kerekes székbe, csinálj neki röntgent és segíts Dr. Marie-nak a sérülések kezelésében. Majd látogasd meg Emmával a kórházi szobájában és vidítsd fel léggömbbel és csokoládéval.

LEGO Friends 41395 Barátság busz
20 590 Ft

Jól kösd be magad, és indulj el életed legjobb útjára a barátság buszon. Csatlakozz a legjobb barátaidhoz a buszban, amely mindennel rendelkezik, amit csak el tudsz képzelni. Még medencéje és csúszdája is van. A felső rész elcsúsztatása után a fürdőszoba, a konyha és az étkező érhető el. Segíts a lányoknak a felső fedélzetre jutni és ágyukba kerülni. A felettük lévő tető átlátszó, így megnézhetik a csillagokat.

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben
8 990 Ft 7 990 Ft

Akció

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO Friends 41398 Stephanie és a háza
11 390 Ft 10 990 Ft

Látogasd meg Stehphanie-t és rengeteg mókában lesz részetek! Kerülj beljebb – anyukája és apukája üdvözölnek téged otthonukban. Játssz Stephanie-val szobácskájában. Segíts megfésülni a haját a pipereasztalnál és nézd meg az összes serlegét, amit a sportteljesítményeiért kapott. Menjetek hintázni a kertbe, majd pattanjatok biciklire és fedezzétek fel a környéket.

LEGO Friends 41426 Kávézó Heartlake városka parkjában
5 690 Ft

Találkozz a barátokkal Heartlake város kávézójában. Ülj le az asztalhoz és várd meg, amíg Mia megérkezik. Már gördeszkázol, és a Hazel mókus is rajta gördül. Stephanie-nak van egy másik rendelése is. Természetesen a vásárlók a cég különlegességét is megrendelhetik, nevezetesen szív alakú gofrit!

LEGO Friends 41393 Cukrászverseny
12 090 Ft

Csatlakozzon a Stephanie sütőversenyének forgatásához a LEGO® Friends TV-stúdióban. Forgasd meg a kereket a színpad fölött, és rajzolj az őrült alapanyagokból, amelyeket a pékeknek sütés közben kell használniuk. Engedd szabadon a fantáziádat az öntetek és a díszítés során. Ragadd meg a tűzoltó készüléket, és segíts Davidnek eloltani a tüzet. Az idő könyörtelenül rohan: ki nyeri meg a trófeát és a pénzjutalmat?

LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
26 590 Ft

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció
11 390 Ft 11 190 Ft

Kelj útra a hibátlan LEGO® Friends Stephanie tengeralattjáróval a delfin megmentésére a Heartlake város öblébe. LEGO Friends Kacey a víz alatti robogójával éppen egy kincsesládát keres, amint senkivel sem áll szándékában megosztani. Lehet, hogy ezen a LEGO mentőakción rábukkanhatsz egy kincsestérképre. Segíts Stephanienak a delfin kiszabadításában, találd meg a kincsestérképet és ne késlekedj, hogy még Kacey előtt ráakadj a kincsre.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál
17 890 Ft 17 290 Ft

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO Friends 41320 Heartlake Frozen Yoghurt Shop
11 090 Ft 9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEGO® friends joghurt boltja önkiszolgálóval, bárral, különböző üvegezéssel, mérleggel, rendelhető telefonnal, beltéri székekkel, és szabadtéri asztallal. Autószerviz is rendelkezésre áll egy megrendelőállomással és egy nagy sárga autóval, ami helyet biztosít a fagyasztott joghurt tárolására.

LEGO Friends 41379 Étterem Heartlake városában
18 290 Ft

LEGO® Heartlake városában pizza illatozik. Menj robogón LEGO Friends Emmával a pizzériába, ahol már vár rá Ethan. Segíts Chicnek a kandúrnak összebarátkozni Pest-tel és ezekkel a szőrmókokkal szemetet szedni. Bár az étterem már bezárt, egy látogató pont most érkezett. Tedd Ethan álcáját Prankzyra egy fekete sisak formájában és segíts neki graffitit fújni a szemetesre és a falra.

LEGO Friends 41369 Mia háza

LEGO Friends 41369 Mia háza

Értékelés: 4,9
20 190 Ft 18 690 Ft

Akció

A LEGO® Friends 41369 Mia háza készlet konyhával, fürdőszobával, nappalival, és Mia szobájával ellátott erdőbe rejtett házat tartalmaz. Mia a külső mászófalon tud felmászni szobájába. Ez a mini ház tökéletes a családi élet játszására. Ne habozz, engedd szabadon fantáziádat.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón
38 290 Ft

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Friends 41429 Repülőgép a Heartlake városából
20 890 Ft

Építsd meg ezt a LEGO Friends® nagyszerű repülőgépet, és repülj el a nem mindennapi kalandra. Stephanie és Olivia nyaralni indulnak. A készlet tele van szórakoztató funkciókkal – akárcsak egy igazi repülőtér! Segíts Ashley kapitánynak a repülőgép pilótafülkéjében, vagy szolgáljál fel finomságokat az utasoknak. Vagy próbáld ki az utasok szerepét, helyezd a poggyászodat a rekeszbe, majd helyezd magad kényelembe és nézzél filmet.

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája
11 090 Ft

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
8 890 Ft 8 790 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41430 Aquapark

LEGO Friends 41430 Aquapark

Értékelés: 5
30 590 Ft 28 790 Ft

Indulj el az aquaparkba és élvezd a sok szórakozást. Csomagold be a táskába mindent, amire szükséged van egy szórakozással teli naphoz. Az aquaparkban 3 szuper csúszda vár rád és egy tobogán. Frissítsd fel a lányokat vízágyúval, vagy öntsd le őket egy vödör vízzel. Ezután lazíts a pezsgőfürdőben, vagy kényeztesd magadat masszázzsal, és hűtsd le magad fagylalttal.

LEGO Friends 41423 Hőlégballonos tigrismentő akció
11 390 Ft 11 190 Ft

Szállj fel a felhők közé és segíts a csapdába került tigrisnek. Vágj bele az akcióba Andreával a hőlégballonnal és mentsd meg a tigriskölyköt, amelyik csapdába esett a háborgó vízesésen. Repülj a hőlégballonnal közelebb, hogy a tigris beugorhasson és biztonságba kerüljön. Amikor földet értek, Emmával együtt megfigyelhetitek a tigrisbarlangot.

LEGO Friends 41356 Stephanie szívecskés doboza
2 790 Ft

A gyakorlat teszi a mestert és Stephanie-nak szüksége van a sportfelszerelésére, tehát ne felejtsd el a dobozba becsomagolni teniszütőjét és labdáját. A kemény edzés meghozta gyümölcsét és így Stephanie átveheti a legértékesebb dolgot – az arany serleget! Ennyi sport után Stephanie éhes, ezért segíts neki egy finom pizzához egy egy pohár vízhez jutni.

LEGO Friends 41366 Olivia cukrászdája
8 690 Ft

Segíts LEGO® Friends Oliviának az újonnan nyílt cukrászdájában. Válaszd ki a forgó pult legvonzóbb süteményét, vagy készíts saját finomságokat az őrült tortakészítővel. Tűrd fel az ingujjad! Úgy néz ki, hogy Olíviának segítségre van szüksége a konyhában.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41428 Tengerparti ház
15 990 Ft 14 890 Ft

Itt az ideje egy jól megérdemelt nyaralásnak a LEGO® Friends tengerparti házban. Csatlakozz a Mie-hoz és Andrea-hoz egy nagyszerű nyári kaland alatt. Ugorj le a mólóról a Miino pedálra. Evezz vissza a tengerpartra, és segíts Andreának az uzsonna készítésében. Vizsgáld át a lányok csodálatos hálószobáját, amelyben egy régi kincses térkép van elrejtve. És amikor lemegy a nap, megfordíthatod a tetőt, hogy feltárd az Andrea DJ-pultját.

LEGO Friends 41427 Emma és a ruhaboltja
8 690 Ft 8 490 Ft

Úgy érzed, hogy le akarod cserélni a teljes ruhásszekrényt? Ugorj fel Andrein robogójára és menj az Emma ruhaboltjába. Vess egy pillantást a legjobb darabra, és próbáld ki a különböző stílusokat. Öltöztesd fel a próbabábut és segíts Andrea-nak a megfelelő ruhák kiválasztásában a forgó öltözőben. Szeretnéd elkezdeni a tervezést? Csatlakozz Emma-hoz a stúdióban, és nézd meg az új ötleteinek vázlatát, és hozzon létre nagyszerű ruhákat egy varrógépen.

LEGO Friends 41421 Kiselefánt mentőakció
5 690 Ft

Versenyfutás az idővel vár rád. Stephanie felfedezett egy ragacsos iszapba rekedt elefántkölyköt. Süllyedni kezd, és mindehhez itt van egy hatalmas, rémisztő pók is, ami épp feléje tart – nincs vesztegetni való időd! Egyesítsd erődet Stephanie-val és Emmával és találjátok ki, hogyan tudnátok autójuk segítségével kiszabadítani az elefántkölyköt az iszapból. Ha kihúzzátok, különleges gondoskodásra lesz szüksége – etessétek meg cumisüvegből, majd tegyétek fel a pótkocsira és vigyétek el őt a mentők bázisára.

LEGO Friends 41408 Játékdoboz: Mia és a mozi
3 290 Ft

Ez a kedves játékdoboz egy mini mozit rejt magában, és elég kompakt ahhoz, hogy utazás közben játszhasson. Készíts pattogatott kukoricát és élvezd a filmet. De először is segíts Mia-nak egy üres helyet találni. Ültesd le a titokzatos háziállatodat Mia mellé, mert a legújabb felvétel csak most kezdődik. Oszd meg a szórakozást a barátnőddel játszás közben, vagy szerezd meg mind az 5 dobozt a saját mini-áruház létrehozásához!

LEGO Friends 41385 Emma és nyári szívecske alakú doboz
2 790 Ft

LEGO® Friends Emma felfedezi a tenger alatti világot vízi robogóján, hogy az új alkotásaihoz új inspirációt szerezzen. Segíts neki a tenger alatti világ felfedezésében a vízi robogóján. Mindig észrevesz valami szépet – ma egy drágakövet talált. A strandon Emmát ráteheted a nevével ellátott törölközőjére, hogy melegedjen a napon.

LEGO Friends 41357 Olivia szívecskés doboza
2 790 Ft

Olivia új kifogástalan találmányokat talál ki, ezért ne felejtsd el elcsomagolni a táblagépét, hogy jegyzeteket készíthessen és inspirációkat keressen. Mindig magával viszi a kulcsot, mert soha nem tudja, mikor kell valakinek segíteni a javításoknál. Az utazási alatt a kicsi Zobo robot barátja a társa.

LEGO Friends 41389 Fagyis tricikli
3 390 Ft

Az égboltot átszelik az első fénysugarak és velük együtt a LEGO® Friendsbeli Stephanie is nekivág az utcáknak a szórakoztató fagyis triciklijével. Segíts neki kiszolgálni Heartlake város lakóit. Kombináld a különböző bolondos ízesítésű fagylaltokat és jégkrémeket. Ülj le barátaiddal az asztalhoz és élvezzétek együtt a fagyos finomságokat. Oldozd el a mopedet és ültesd be a kutyust az ülésébe. Tedd a fejedre a sisakot és indulj el Stephanieval a tengerpartra, ahol rengeteg szórakozásban lesz részetek!

LEGO Friends 41401 Játék tároló: Stephanie
3 390 Ft

Stephanie a konyhában rengeteg ételt készít. Segíts neki valami finomat készíteni. Egy titkos állati segítsége is van. De ki ő? Nyisd fel a dobozt és éld át a meglepetést. Csukd be és vidd magaddal a barátnőd vagy a barátod házába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozást a Friends készlettel másokkal is megoszthatod. Majd csukd össze és kapcsold össze más dobozokkal, hogy egy remek kiállítást hozhass létre az asztalon.

LEGO Friends 41407 Játékdoboz: Olivia és a sütik
3 290 Ft

Tölts el varázslatos időt Olíviával, és egyél egy kis édességet is ebben a kicsi, de mégis otthonos cukrászdában. Mártogasd a sütit a csokiszökőkútba. Válaszd ki finom nasit és fizesd ki a pénztárnál. Nyisd ki a dobozt és fedezd fel, milyen rejtélyes kis kedvenc rejtőzik a belsejében! Szerezd be a további 4 dobozt, kapcsold össze őket és hozzátok létre saját miniplázátokat.

LEGO Friends 41361 Mia és istállója
5 590 Ft

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Friends 41425 Olivia virágoskertje
3 290 Ft

Kalandra fel az egzotikus virágoskertben. Csatlakozz Olivia-hoz és a hörcsögéhez, Rumbl-hez, és indulj el velük a csodálatos járművükkel, hogy ritka növényeket gyűjthess, amelyeket azután az üvegházban megvizsgálhatsz. Mutasd meg Zobnak, hogyan kell gondozni a növényeket. Robotvillájával ki tudja ásni a gyomokat, és egy vödör vízzel öntözheti a növényeket. Nyisd ki az üvegház ablakot, és engedj be egy kis napot.

LEGO Friends 41384 Andrea és nyári szivecske alakú doboz
2 790 Ft

Ugorj a LEGO® Friends Andreájával a medencébe és élj át rengeteg szórakozást. Ültesd a felfújható kacsára, had élvezze nyugalomban a napsütésben a fagyiját. Ha el akar bújni az árnyékba, nyisd fel a napernyőt. Csomagold össze minden dolgát a dobozba és csukd rá a tetejét, majd csukd be, hogy magaddal vihesd mindezt a napsütéses nyugalmat.

LEGO Friends 41388 Mia és nyári szívecske alakú doboz
2 790 Ft

Indulj el a strandra barátnőddel, a LEGO® Friends Miájával. Fogd meg a vödröt és a lapátot, segíts nekik homokvárat építeni a teknős barátjuk számára.. Fedezd fel a strandot és találd meg a zászlót, melyet felhelyezhetsz a toronyra, valamint a kagylót, amellyel kidíszítheted a bejáratot. A fárasztó munka után hűsítsd le magad a tengerben! Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.

LEGO Friends 41406 Játékdoboz: Stephanie és a divat
3 290 Ft

Eljött az idő egy kis változásra. Lépj be és nézd meg a klassz termékek kínálatát, amelyekkel még varázslatosabb külsőd lehet. Vegyél új masnit a hajadba. Próbáld ki Stephanieval az új színárnyalatú szempillaspirálját. Játssz a rejtélyes kis kedvenccel.

LEGO Friends 41424 Dzsungel mentőbázis
23 490 Ft 22 990 Ft

Indulj el a dzsungelbe, és telepedj le a mentőbázissal. A lányok erdő feltárásával és a veszélyeztetett állatok gondozásával foglalkoznak. Csatlakozz hozzájuk, és segítsd, a sérült lajhárt. Hívd segítségül az elefánt barátaidat. Indítsd el a négykerekűt és vidd be a lajhárt a faházban található klinikára, ahol a gyerekek gondoskodnak róla, mielőtt visszatérhetne a vadonba.

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
5 590 Ft

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja
14 990 Ft 14 290 Ft

LEGO® Friends Andrea nagyon tehetséges és ez az a show, ahol a legjobb formáját hozza. Andrea az új szoknyájában mindenkit lenyűgöz. Kombináld és cseréld fel a különálló díszleteket, hogy megnézhesd Andreát bűvészkedés, éneklés vagy dobolás közben. Használd a tűzijáték funkciót és ünnepeld meg a LEGO tehetségkutató sikerét.

LEGO Friends 41352 A nagy verseny
19 990 Ft

Vigyázz… Kész… Rajt! Ma van LEGO® Friends 41352 A nagy verseny napja és mindegyik lány nagyon elszánt, hogy megnyerje a lenyűgöző autóversenyt Heartlake City körül! Irány az öltöző, hogy felkészülj, a kisállatokat pedig ültesd le a VIP teremben, hiszen ott vannak a legjobb ülések az egész házban. Ezután rakd bele a barátnőket a saját, személyre szabott versenyautójukba és indítsd el őket a startvonalról! Vajon ki fog a dobogón állni? Szedd össze a barátaidat, élvezzétek az ünnepséget és a korongvetők segítségével mutassatok be egy fantasztikus tűzijátékot!

LEGO Friends 41360 Emma és a mozgó állatorvosi kórháza
3 490 Ft

Ez az egyszerű LEGO állatorvosi szett a részek és az állatorvosi közeg modelleket kínál fel, mint a beteg kedvenc gyógyítására szolgáló ágy, fecskendő, kefe, kutyacsont és gyereküveg a végtelen órákon át való játszásra, valamint LEGO Friends Emma és mini mopsz kutyafigurát.

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél
15 190 Ft

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41404 Játék tároló: Emma
3 390 Ft

Hagyd a képzeletedet egészen Franciaországig szárnyalni. Csatlakozz Emmához és lépj be a hibátlan párizsi műtermében, ahol éppen a titokzatos kedvencét készíti elő a fotózásra. Találsz ott fésűt a fotózás előtti előkészületre, fényképezőgépet és notebookot, amelyen megnézheted a képeket. Melyik titokzatos kedvenc lesz ma a modellje? Ezt egyedül a dobozka felnyitásával fedheted fel. Ezek a dobozkák egymsra helyezhető, összeilleszthetők és a szórakozás megosztható barátnőiddel és barátaiddal.

LEGO Friends 41409 Játékdoboz: Emma és az állatkák fotózása
3 290 Ft

Indulj el Emmával az imádnivaló.kis játékboltba Melyik játékot vásárolod meg – repülőgépet, vonatot vagy játékautót? Melyiket választod végül? Nem tudod eldönteni? Talán Emma titokzatos kedvence segít a választásban. Nyisd ki a dobozt és derítsd ki, milyen állatka rejtőzik belül. Szerezd be mind az 5 készletet, és készítsd el saját LEGO® Friends bevásárlóközpontodat.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
8 390 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.

LEGO Friends 41363 Mia erdei kalandja
4 690 Ft

Indulj el egy kirándulásra a LEGO® Friends Miával egy erdei kalandra. A fa kilátóból Mia távcsővel figyelheti az állatokat. Majd tovább megy a hídon át egy remek távirányítós elektromos gördeszkán, és a természet megfigyelésére további helyeket talál.