LEGO Friends 41346 Barátság doboz

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1220871

LEGO Friends 41346 Barátság doboz

Játssz a rengeteg, életnagyságú LEGO® Friends kiegészítővel, amelyek segítségével a Heartlake történések szívében találhatod magad barátaiddal együtt! A bámulatos LEGO® Friends 41346 Barátság doboz mindegyik modellje bemutat egy Heartlake City-ben élő lányt. Énekelj a mikrofonba akárcsak Andrea, készíts egy robotbarátot, ahogy Olivia tenné, vigyél magaddal rádió adó-vevőt az egyik kalandodra Miával, nyerj sport trófeát, mint Stephanie, vagy kattintgasd a fényképezőgépet egy fotózáson Emmával! Elegendő kocka van ahhoz, hogy megépítsd egyszerre mind az 5-öt! További információ

13190
5 2

13 190 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 16 090 Ft, Megtakarítás: 2 900 Ft (18 %)

Katalógus száma: 1220871

Leírás

Termékleírás

Építs és játssz 5 életnagyságú LEGO® Friends kiegészítővel, melyekkel úgy érezheted magad, mintha összezsugorodva Heartlake City lakosává válnál!

  • A készlet 5 megépíthető, életnagyságú LEGO® Friends kiegészítőt tartalmaz: egy mikrofont, egy fényképezőgépet, trófeát, rádió adó-vevőket és egy robotot is.
  • Nyisd ki a barátság dobozt, hogy számtalan, színes LEGO® elemet találj… melyekkel már építhetsz is!
  • Ezzel a szórakoztató LEGO® Friends készlettel bármikor játszhatsz Heartlake City-ben a barátaiddal – ma melyik lány leszel az 5 közül?
  • A mikrofon méretei: több mint 14 cm magas, 5 cm széles és 5 cm mély.
  • A rádió adó-vevők méretei: egyenként több mint 15 cm magas és 4 cm széles.
  • A kamera méretei: több mint 8 cm magas, 10 cm széles, és 7 cm mély.
  • A trófea méretei: több mint 12 cm magas, 7 cm széles és 4 cm mély.
  • A robot méretei: több mint 16 cm magas, 8 cm széles, és 8 cm mély.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás lányoknak
Lego sorozat Friends
Ajánlott korosztály 6-12 éves korig

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.