Trust Verto Wireless Ergonomic (22879)

Trust Verto Wireless Ergonomic (22879)

Száma: 1268781
Vezeték nélküli ergonomikus dizájnú optikai egér, kényelmes hüvelykujj tartó, DPI gomb (800/1200/1600), két gomb a hüvelykujjnál. Áramellátás: 2 db AAA elem További információ
8.990 €
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

23.4.2024 személyes átvétellel várhatóan
 
22.4.2024 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1268781

Leírás

Főbb jellemzők:

Elegáns és praktikus munkaeszköz

Használd ki a vezeték nélküli egér által nyújtott kényelmet és előnyöket és tartsd rendezetten az asztalod. A Wi-Fi vevőegység lehetővé teszi az akár 10 m távolságból való használatát. Az egér kikapcsológombbal is fel van szerelve, így ha már nem használod könnyedén kikapcsolhatod.

Pontos egérmutató

Ki mondta, hogy az ergonómia unalmas? Csak csatlakoztasd a micro-USB vevőt az USB portba és máris használhatod a 3 érzékenységi szinttel rendelkező egeret – 800, 1200 és 1600 DPI.

Dolgozz természetesen

Az ergonomikus dizájnjának és a kényelmes hüvelykujj tartónak köszönhetően kényelmesen, a csuklód hosszú időn át tartó megerőltetése nélkül dolgozhatsz vagy tanulhatsz, az irodába és otthon is. A vertikális dizájnja lehetővé teszi a csuklód számára a természetes pozíció felvételét, így a csukló, a kéz és a kar izmai is ellazult állapotban maradnak. A gumis szélek biztos fogást nyújtanak még hosszabb használat esetén is.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek
  • Ergonómia: Jobbkezes
  • Csatlakozás: Vezeték nélküli
  • Vezeték nélküli kapcsolat fajtája: Wi-Fi 2,4 GHz
  • Vezeték nélküli hatótávolság: 10 m
  • Érzékelő:
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.