Preciosa Uniques Crystal fülbevaló 7095 00

Márka: Preciosa Katalógus száma: 100002602911

Közvetlenül partnerünktől

Preciosa Uniques Crystal fülbevaló 7095 00

Uniques Crystal fülbevaló 7095 00. További információ

8040

8 040 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002602911

Leírás

Termékleírás

A cég Preciosa jelenleg az egyik vezető gyártó és exportőr cseh üveg, ékszer iparban. A története kezdődött 1376, amikor a terület északi csehországi Európa szívében fellobbant az első üveg kemencében. Azóta a csehek lettek üveg szuperhatalom, és a kivételes helyzetben is megtartotta a hét évszázada a mai napig.

Preciosa közvetlen jogutódja a híres hagyomány cseh kristályt. A kereskedelmi politika épül a híre cseh kristály és művészeti üveg mesterek, amely évszázadokon át apáról fiúra.

Jelenleg használt Preciosa gyártási folyamat Preciosa ® Hi-Pure Crystal ™ technológia, amely biztosítja a kivételes optikai termékek - esztétika.

Brand Preciosa ® EREDETI CSEH CRYSTAL ™ garantálja a kiváló minőségű cseh termék, amely lehet beszerezni csak Preciosa.

Exkluzív ékszerek cseh vágott kristály nők számára tervezték, akik a stílus, tudják, hogy mi van a szerelem, hogy az érzés, hogy magukat. A nagy fényesség, szikra és elegancia ékszerek Preciosa kiemelje az egyéniség és a személyiség a mai nők …

Anyag: sebészeti acél, crystal, Preciosa crystal
Felületkezelés: fény
Szín: világos, acélozott
Ékszer zárak: stekkeres
Felszerelés: crystal
Átmérő: 1 cm
Súly hozzávetőleges: 3,00

Paraméterek

%2% paraméterei

Célcsoport nőknek
Anyag Preciosa crystal, crystal, sebészeti acél
Szín acélozott, világos
Elsődleges kő crystal
Átmérő 1 cm
Mennyiség 3,00

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.