SAMSUNG Galaxy Buds2, grafit
47x

SAMSUNG Galaxy Buds2

39 990 Ft
Ingyen szállítás

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is kitűnően illik. A Samsung Galaxy Buds2 egy feltöltéssel legfeljebb 5 órás üzemidőre és zenehallgatásra képes és 3,5 órányi telefonhívásra, emellett rendelkezik a szükséges ANC-vel és Ambient Sound, illetve VPU technológiával is. A Bluetooth 5.0 használatával párosulnak a kiválasztott eszközzel. A dizájn szerelmeseit lenyűgözi a tiszta és elegáns dizájn.

Forgalmazó: MALL
LAMAX Dots2, fekete
285x

LAMAX Dots2, fekete

13 990 Ft

Bármilyen zenei műfaj hallgatására tervezve túlméretezett basszusok nélkül – A TWS Bluetooth 5.0 LAMAX Dots2 fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít a kiváló minőségű meghajtóknak köszönhetően, valamint a handsfree beszélgetésekhez is ideális. Egy feltöltéssel 6 órán át működik, az 550 mAh akkus töltőtok pedig 5 teljes feltöltést biztosít.

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete
91x

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete

17 490 Ft

Búcsúzz el a környező zajoktól és hallgasd csak azt, amit szeretnél, a modern Bluetooth 5.0 fejhallgatóval a Niceboy HIVE Pins 2 ANC-el, amely ANC technológiával van felszerelve és aktívan elnyomja a környező zajokat. A minőségi hangot 8 mm-es meghajtók és 6 órás üzemidő 50 mAh akkumlátorral garantálja. A 500mAh-s töltőtok 24 órával hosszabbítja meg az üzemidejét.  

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE pods 2
438x

Niceboy HIVE pods 2

12 990 Ft

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER CX Plus True Wireless, fekete
24x

SENNHEISER CX Plus True Wireless

49 990 Ft
Ingyen szállítás

A gyönyörű és természetes hangzású Sennheiser CX Plus True Wireless Bluetooth 5.2 fülhallgató csúcskategóriás 7 mm-es átalakítókkal és ANC technológiával rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. A hangot a Smart Control alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Egy feltöltésre akár 8 óra zenehallgatást nyújt, ezt a töltőtok további 16 órával egészíti ki. IPX4 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY Evo True Wireless, fekete
9x

Skullcandy INDY Evo True Wireless

28 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy INDY Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 24 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
3x

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

16 990 Ft

A töltőtok vezeték nélkül is tölthető a füleid pedig tiszta hangzást élvezhetnek – modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S, aminek dicsérni fogod a kiváló audió tulajdonságait és az 5 órás üzemidejét. 3 teljes feltöltésről gondoskodik a töltőtok, és emellett handsfree mikrofonnal is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER IE 100 PRO, fekete
4x

SENNHEISER IE 100 PRO

38 490 Ft
Ingyen szállítás

A kiváló hangzást szinte nulla torzítással a Sennheiser IE 100 PRO vezetékes fülhallgató nyújtja, amely szélessávú meghajtókkal rendelkezik, valamint True Response technológiával biztosítja a természetes hangzást, nagy dinamikával. Egy 1,3 m hosszú levehető kábel által csatlakozik 3,5 mm-es csatlakozóval. Az EK 500 G4/EK 2000 vevő által visszahallgatásra és meghallgatásra alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Apple AirPods Pro (2021) MLWK3ZM/A
118x

Apple AirPods Pro (2021) MLWK3ZM/A

91 490 Ft
Ingyen szállítás

Tökéletes csendet teremt, így tökéletes részletességgel élvezheti a zenét – az Apple AirPods Pro (2021) gyönyörű in-ear Bluetooth 5.0 fülhallgató minden hallgatót a zenei paradicsomba repít. Csúcsminőségű hangzást biztosít, amely az ANC technológiának köszönhetően tökéletesen környezeti zaj nélküli. A felszereltségében mikrofon is található, amely handsfree telefonhívások lebonyolítására és hangvezérlésre használható. Egy feltöltésre akár 4,5 órán át képes zenét lejátszani, a töltőtok további 19 órányi üzemidőt kínál.

Forgalmazó: MALL
QCY T1C, fehér
415x

QCY T1C, fehér

5 290 Ft

Vezeték nélküli fülhallgatók Bluetooth 5.0 és TWS technológiával a legmodernebb hangátvitel móddal büszkélkedhetnek. A QCY T1C automatikusan párosítja a készülékeiddel, megérti magát az SBC és az AAC kodekekkel, és az újra töltéskor a tokban akár 15 órát is működőképes.

Forgalmazó: MALL
Jabra Elite 3, bézs
26x

Jabra Elite 3

27 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Úgy néznek ki, mint egy kis ékszer a füledben – a modern és nagyon stílusos Jabra Elite 3 Bluetooth fejhallgatót az elit hallgatóknak készítették, akik szeretik a minőségi hangzást. 6 mm-es nagy teljesítményű hangszórókkal, kéz nélküli mikrofonokkal és 7 órát töltéssel bíró akkumulátorral rendelkeznek. A töltődoboz összesen 28 órára hosszabbítja meg az üzemidőt. Kellemes bónusz, hogy a Jabra Sound+ alkalmazáson és a HearThrough hallgatási technológián keresztül beállítható a hangzás.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy JIB True Wireless In-Ear, fekete
2x

Skullcandy JIB True Wireless In-Ear

17 990 Ft
Utolsó darab!

Szép kialakítás és hangzás tekintetében is – a Skullcandy JIB True Wireless In-Ear modern Bluetooth 5.0 fülhallgató megörvendezteti a hallgatókat a 6 mm-es nagy teljesítményű meghajtónak és a szép, kompakt méretű kialakításnak köszönhetően, amit mindenki értékelni fog, nem csak utazáskor. Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ezt további 16 órával meghosszabbítja a töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL