BOSCH ISIO 3 Fűnyíró olló készlet
32 490 Ft 24 490 Ft

3 év garancia

Többfunkciós felhasználás, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá a Bosch Isio készüléket. Kompakt és könnyű, ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős, a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Minőségi kés 80 mm-es vágási szélességgel.

BOSCH Isio Akkus fűnyíró olló, Anniversary Edition (060083310T)
34 790 Ft 23 990 Ft

3 év garancia

Nélkülözhetetlen kísérő a kertben: A Bosch Isio többfunkciós készülék tökéletes segítőtárs a napi kerti munkákban. Többfunkciós, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá az Isio készüléket. Kompakt és könnyű, mérete és súlya fáradtság nélküli kezelést biztosít. A lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig.

Fieldmann FZN 4101-A Fűnyíró olló
12 390 Ft 7 990 Ft

2 év garancia

Az akkumulátoros Fieldmann FZN 4101-A Fűnyíró olló ideális eszköz a gyep szélének, valamint a díszcserjék vágásához. A praktikus készülék fogantyúja négy pozícióban állítható . A gép kivehető Li-ion akkumlátorral rendelkezik. Töltési ideje négy óra, egy feltöltés körülbelül harminc perces munkaidőt biztosít.

Black+Decker GSL700

Black+Decker GSL700

Értékelés: 4,5
22 590 Ft

2 év garancia

akkumulátoros fűnyíró olló , 2 levehető szalaggal , sövények, bokrok, gyep vágására

Fieldmann FZN 4102-AT Kézi fű- és bokornyíró
10 990 Ft

2 év garancia

Fieldmann FZN 4102-AT Kézi fű- és bokornyíró ideális választás otthoni kertje professzionális karbantartásához. Legyen szó a gyep szélének vágásáról, vagy a díszcserjék formázásáról, ez a gép nem fogja cserben hagyni. Teleszkópos nyéllel került kifejlesztésre, így könnyen irányíthatja a kiterjedtebb területeken is.

Fieldmann FZN 4000-A Elektromos sövényvágó
7 290 Ft 6 990 Ft

A Fieldmann FZN 4000-A Elektromos sövényvágó nagyszerű segítséget nyújt a sövény kialakításához és a pázsitszélek gondozásához. Két cserélhető vágófejjel rendelkezik. A 3,6V/1,3Ah Li-ion akkumulátor segítségével akár 30 percig dolgozhat folyamatosan.

FISKARS Servo 113680, Fűnyíró olló
9 190 Ft

2 év garancia

Fiskars Servo 113680 fűnyíró olló kifejezetten fű metszésére készült, amit az egyedi technológiájó Servo-System kialakítás tesz lehetővé. A Fiskars metszőolló ergonómiailag és a kézünk maximális kényelme szempontjából tökéletes kialakítású. TOVÁBB OLVASOM->

Black+Decker GSL700 Fűnyíró olló
24 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Black&Decker fűnyíró olló, melynek segítségével könnyedén nyírhatja, igazíthatja ki a gyep szegélyét. Nagy kapacitása hatékony és egyszerű munkát tesz lehetővé. Ergonómikus markolata miatt jól illik a kézbe, ezáltal biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A hozzá járó kiegészítők fokozzák a praktikus használatot.

Fieldmann FZN 5101-A AKU cserjevágó
11 490 Ft

Akkumulátoros olló cserjékhez és gondosan megművelt gyephez. Magában foglalja az előre meghatározott síneket, amelyek hossza 170 mm és 90 mm. A Fieldmann FZN 5101-A AKU cserje olló, egy Li-Ion akkumulátorral működik, amelynek működési ideje legfeljebb **30 perc.

Gardena Classic Fűnyíró olló (8730)
3 590 Ft

2 év garancia

Gardena Classic fűnyíró olló egy jó szegélyvágó egy kezdő kertésznek. Ergonómikus nyele nagyban megkönnyíti a vágást. A speciális késfoglalatnak köszönhetően a pengék egész hosszukban egyenletesen és hatékonyan vágnak. Az olló az egykezes zárral egy mozdulattal gyorsan lezárható.

Gardenius Fűnyíró olló, forgatható 360°
2 390 Ft

Gardenius Fűnyíró olló kifejezetten fű metszésére lett tervezve. Ideális a szegélyek mentén a fű vágására, ahová a fűnyíró nem képes eljutni. Olló része 360 fokban elforgatható, így a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen használható.

Hecht 5036

Hecht 5036

Értékelés: 4,5
13 690 Ft 13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hecht 5036 egy multifuncionália eszköz. Segítségével a nehezen hozzá férhető helyeken is egyenletes lehet a pázsit. Nyírhatjuk vele a kert szélein, ház mellett, kerítés mementén a fűvet, illetve átalakítva sövénynyíróként is alkalmazható. A Li-on akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül használható.

Gardenius Akkumulátoros olló 3,6V Li-Ion forgókarral
9 990 Ft

Akkumulátoros kerti olló ASIST Li-Ion akkumulátorral 3,6 V/1,3 Ah. Az olló fűre és apró bokrokra volt tervezve. Lehetőség a markolat forgatására. Természetes, hogy el van látva kettős kapcsolóval a munkahelyi biztonság érdekében.

Einhell GE-CG 7,2 Li AKKUS sövénynyíró
18 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez az akkumulátoros bokor- és sövénynyíró olló minőségi és praktikus szerszám, mivel a bokrokat, a sövényt és a vastagabb füvet is bármikor gond nélkül megnyírja. Az akkumulátor töltési ideje 2 h.

Matrix BUT 10,8-3 Teleszkópos fűnyíró olló
27 890 Ft

Az akkumulátoros Matrix BUT 10,8–3 teleszkópos fűnyíró olló ideális eszköz a gyep szélének, valamint a díszcserjék, sövények vágásához. A praktikus készülék Li-ion akkumlátorral rendelkezik. Töltési ideje 3 – 5 óra, egy feltöltés körülbelül 30 perces munkaidőt biztosít.

BOSCH Isio 3 Akkus fűnyíró olló
23 790 Ft

3 év garancia

Bosch Isio 3 akkus fűnyíró olló könnyű és kompakt kerti kisgép. Többfunkciós: a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá az Isio készüléket. Kompakt és könnyű: ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős: a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Töltési állapot kijelző. Négyfokozatú LED-kijelző az aktuális töltöttségi állapot kijelzéséhez. Blokkolásgátló rendszer. Az olló blokkolásgátló rendszerrel rendelkezik, és kényelmes, folyamatos munkavégzést tesz lehetővé.

FISKARS Bukszus olló

FISKARS Bukszus olló

Értékelés: 5
6 490 Ft

2 év garancia

Fsikars bukszus olló elengedhetetlen kelléke a kertnek. A tavaszi kertgondozások idejekor keresve se találhatna jobb társat. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Megerőltetés mentes és kényelmes vágást tesz lehetővé a Softouch® nyél, amely elnyeli a nyomást. A könnyen kezelhető zárszerkezet biztonságos tárolást tesz lehetővé. A pengék feszítése csavarral állítható. A nyél a rugós mechanizmus segítségével könnyen és egyenletesen nyílik vágás után. Ideális eszköz a bukszus, tiszafa és sövények gondozására.

Gardena Teleszkópos fogantyú görgőkkel
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd be a pozícionáló fogantyúkat és görgőket a zökkenőmentes mozgáshoz a gyeptermesztés során. Alkalmazkodik hozzád és a munkához 74 és 96 cm közötti rúdhosszúsággal. A Gardena Teleszkópos fogantyú görgőkkel, olyan tartozék, amely megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát.

Alko Multicutter GS 7,2 Li kések
19 900 Ft

2 év garancia

GS 7,2 Li Multicutte többfunkciós kések fű és cserjék nyírására Li-Ion akkuval, aminek köszönhetően a kések midig használatra készen állnak, memóriaeffektus és önlemerülés nélkül. Ezek a kiváló minőségű kések lézerrel vágottak és gyémánttal köszörültek, szerszám használata nélkül kicserélhetők.

BOSCH ISIO 3 Fűnyíró olló teleszkópos nyéllel
33 490 Ft 31 990 Ft

3 év garancia

Többfunkciós felhasználás, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá a Bosch Isio készüléket. Kompakt és könnyű, ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős, a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Minőségi kés 80 mm-es vágási szélességgel. Magasságban állítható teleszkópos nyél, vízszintesen és függőlegesen beállítható fejjel és levehető kerekekkel

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet
25 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Megbízható fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 50 perc. A Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vagy dísznövényt szépíthetsz vele.

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró olló
19 890 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megbízható fűnyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 50 perc. A Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet
30 590 Ft 28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megbízható fűnyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 50 perc. Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet szélessége legfeljebb 8 cm, része a görgők és a teleszkópos rúd.

Gardena Comfort Fűnyíró olló (8735-29)
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gardena Comfort Fűnyíró olló (8735–29) tökéletes választás mindenki számára. Speciális alakú fogantyúja gondoskodik a szabadalmaztatott, optimális erőátvitelről, a gyepszegély különösen könnyű nyírásáról és a legjobb ergonomiárol minden helyzetben. A puha műanyag elemek kényelmes fogást biztosítanak. A tapadásgátló bevonattal ellátott, hullámcsiszolatú kések egyenletes magasságú, pontos vágást eredményeznek.

Gardena Comfort fűnyíró olló nyéllel
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fűnyíró olló Comfort a fogantyú segítségével lehetővé teszi a könnyű és pontos fűszegély nyírását függőleges helyzetben, amely kíméletes a háthoz.

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Testreszabott fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. A Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló
22 490 Ft

Testreszabott fűnyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. A Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet
34 490 Ft 32 790 Ft

2 év garancia

Testreszabott fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet – legfeljebb 8cm szélességű valamint görgőkkel és állítható rúddal van felszerelve

Gardena Kerekek vezeték nélküli fűnyíró ollókhoz
3 190 Ft

Görgők a zökkenőmentes mozgáshoz a gyepművelés során. Műanyag konstrukció, amely a vezeték nélküli ollóhoz csatlakozik, szerszám nélkül Gardena Kerekek vezeték nélküli fűnyíró ollókhoz, megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát

Gardena Kés cserjenyíró számára
10 190 Ft 9 990 Ft

Cserélhető penge a cserjék nyírására szolgáló vezeték nélküli ollókhoz. Olyan kialakítás, amely könnyen csatlakoztatható szerszám nélkül. Minőségi gépfeldolgozás. Gardena Kés cserjenyíró számára, megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát

Gardena Kés, fű- és cserjenyíró számára
8 790 Ft

Cserélhető penge a gyep és cserjék nyírására szolgáló vezeték nélküli ollókhoz. Olyan kialakítás, amely könnyen csatlakoztatható szerszám nélkül. Gardena Kés, fű- és cserjenyíró számára, megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát

Matrix AGBF 7,2 Li-2

Matrix AGBF 7,2 Li-2

Értékelés: 4,5
19 490 Ft

Akkumulátoros fűnyíró olló Matrix levehető teleszkópos fejjel. A kések két cserekést tartalmaznak – egy a bokrok és az élősövény további alakítására, valamint a fű széles vágására. -Li-Ion akkumulátor 7,2 v 1,3 Ah kapacitással

FISKARS Servo 113690 Hosszú nyelű olló
11 490 Ft

Fiskars Servo 113690 fűnyíró olló tökéletesen kényelmes használatot nyújt számunkra A Fiskars Servo 113690 Olló speciális technológiája pontos és hatékony vágást biztosít. A fűvágó olló használatakor minimális erőkifejtésel és állítható 360 °-os vágási szélességével még kényelmesebbé válik a munkavégzés. A Fiskars fűnyíró ollók az ügyes Servo-System™ rendszert használják, mely megakadályozza a pengéknél a fű beszorulását, így hatékonyan, megszakítás nélkül vághat velük. Az ergonomikus kivitelű, könnyű szerszámok használata kényelmes és felhasználóbarát. A vágófej 360°-ban állítható, így bármilyen szögben egyszerűen vághat. A pengék anyaga edzett rozsdamentes acél, a nyél üvegszál erősítésű műanyag. A fűnyíró ollókon hüvelykujjal működtethető zárszerkezet található. TOVÁBB OLVASOM->

BOSCH ASB 10.8 LI Bokorvágó szett
39 990 Ft

3 év garancia

Az új Bosch ASB 10,8 LI bokorvágó a valaha létező legerősebb Bosch bokorvágó, maximális irányíthatósággal. Soha nem volt ilyen könnyű a bokorvágás. Különösen kompakt, és csupán 900 g a súlya. Az ASB 10,8 LI rendkívül jól irányítható, így az Ön kezében van minden lehetőség és több mint elegendő erő ahhoz, hogy a bokrait és sövényeit olyanra formázza, amilyenre csak szeretné.

BOSCH AGS 10,8 LI Akkumulátoros fűnyíró olló
41 290 Ft 33 990 Ft

3 év garancia

A Bosch akkumulátoros fűnyíró olló a könnyű súlyának és a kényelmes markolatának köszönhetően biztonságosan használható. A kiváló minőségű svájci penge hosszú élettartamot garantál. Az olló szélessége 10cm, ezáltal nagyon könnyen kezelhető. Akár 100 perces üzemidő egy feltöltéssel. TOVÁBB OLVASOM->

BOSCH AGS 10,8

BOSCH AGS 10,8

Értékelés: 4
49 590 Ft 40 990 Ft

3 év garancia

Bosch AGS 10,8 LI könnyen és egyszerűen kezelhető akkus kézi fűnyíró, állítható magasságú teleszkópos nyéllel.

BOSCH ISIO 3 Bokorvágó szett

BOSCH ISIO 3 Bokorvágó szett

Értékelés: 4,5
41 590 Ft 32 990 Ft

3 év garancia

A többfunkciós felhasználás, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá a Bosch Isio készüléket. Kompakt és könnyű. Ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős, a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Minőségi kés 80 mm-es vágási szélességgel.