BOSCH ASB 10.8 LI Bokorvágó szett
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az új Bosch ASB 10,8 LI bokorvágó a valaha létező legerősebb Bosch bokorvágó, maximális irányíthatósággal. Soha nem volt ilyen könnyű a bokorvágás. Különösen kompakt, és csupán 900 g a súlya. Az ASB 10,8 LI rendkívül jól irányítható, így az Ön kezében van minden lehetőség és több mint elegendő erő ahhoz, hogy a bokrait és sövényeit olyanra formázza, amilyenre csak szeretné.

FISKARS Servo 113680, Fűnyíró olló
10 490 Ft 9 890 Ft

2 év garancia

Fiskars Servo 113680 fűnyíró olló kifejezetten fű metszésére készült, amit az egyedi technológiájó Servo-System kialakítás tesz lehetővé. A Fiskars metszőolló ergonómiailag és a kézünk maximális kényelme szempontjából tökéletes kialakítású. TOVÁBB OLVASOM->

Fieldmann FZN 4102-AT Kézi fű- és bokornyíró
13 490 Ft

2 év garancia

Fieldmann FZN 4102-AT Kézi fű- és bokornyíró ideális választás otthoni kertje professzionális karbantartásához. Legyen szó a gyep szélének vágásáról, vagy a díszcserjék formázásáról, ez a gép nem fogja cserben hagyni. Teleszkópos nyéllel került kifejlesztésre, így könnyen irányíthatja a kiterjedtebb területeken is.

Gardena Classic Fűnyíró olló (8730)
3 890 Ft

2 év garancia

Gardena Classic fűnyíró olló egy jó szegélyvágó egy kezdő kertésznek. Ergonómikus nyele nagyban megkönnyíti a vágást. A speciális késfoglalatnak köszönhetően a pengék egész hosszukban egyenletesen és hatékonyan vágnak. Az olló az egykezes zárral egy mozdulattal gyorsan lezárható.

FISKARS Servo 113690 Hosszú nyelű olló
11 490 Ft

Fiskars Servo 113690 fűnyíró olló tökéletesen kényelmes használatot nyújt számunkra A Fiskars Servo 113690 Olló speciális technológiája pontos és hatékony vágást biztosít. A fűvágó olló használatakor minimális erőkifejtésel és állítható 360 °-os vágási szélességével még kényelmesebbé válik a munkavégzés. A Fiskars fűnyíró ollók az ügyes Servo-System™ rendszert használják, mely megakadályozza a pengéknél a fű beszorulását, így hatékonyan, megszakítás nélkül vághat velük. Az ergonomikus kivitelű, könnyű szerszámok használata kényelmes és felhasználóbarát. A vágófej 360°-ban állítható, így bármilyen szögben egyszerűen vághat. A pengék anyaga edzett rozsdamentes acél, a nyél üvegszál erősítésű műanyag. A fűnyíró ollókon hüvelykujjal működtethető zárszerkezet található. TOVÁBB OLVASOM->

Gardenius Fűnyíró olló, forgatható 360°
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gardenius Fűnyíró olló kifejezetten fű metszésére lett tervezve. Ideális a szegélyek mentén a fű vágására, ahová a fűnyíró nem képes eljutni. Olló része 360 fokban elforgatható, így a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen használható.

Kärcher Fűnyíró kés GSH 18-20 Battery (1.444-200.0)
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fűnyíró kés 18 V-os akkumulátoros tápellátással. Cserélhető tartozékok fűhöz és bokrokhoz. Bokornyíró vágási szélessége 20 cm. Fűnyíró kés vágási szélessége 12 cm. Fém-műanyag szerkezet ergonómikus fogantyúval. Praktikus fül a felakasztásához műhelyben vagy garázsban. Súlya tartozékok nélkül 1,4 kg.

FISKARS Bukszus olló

FISKARS Bukszus olló

Értékelés: 4,9
6 990 Ft

2 év garancia

Fsikars bukszus olló elengedhetetlen kelléke a kertnek. A tavaszi kertgondozások idejekor keresve se találhatna jobb társat. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Megerőltetés mentes és kényelmes vágást tesz lehetővé a Softouch® nyél, amely elnyeli a nyomást. A könnyen kezelhető zárszerkezet biztonságos tárolást tesz lehetővé. A pengék feszítése csavarral állítható. A nyél a rugós mechanizmus segítségével könnyen és egyenletesen nyílik vágás után. Ideális eszköz a bukszus, tiszafa és sövények gondozására.

Gardena Comfort fűnyíró olló nyéllel
14 990 Ft

2 év garancia

Fűnyíró olló Comfort a fogantyú segítségével lehetővé teszi a könnyű és pontos fűszegély nyírását függőleges helyzetben, amely kíméletes a háthoz.

Gardena Kerekek vezeték nélküli fűnyíró ollókhoz
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Görgők a zökkenőmentes mozgáshoz a gyepművelés során. Műanyag konstrukció, amely a vezeték nélküli ollóhoz csatlakozik, szerszám nélkül Gardena Kerekek vezeték nélküli fűnyíró ollókhoz, megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát

Gardena Kés cserjenyíró számára
10 990 Ft

Cserélhető penge a cserjék nyírására szolgáló vezeték nélküli ollókhoz. Olyan kialakítás, amely könnyen csatlakoztatható szerszám nélkül. Minőségi gépfeldolgozás. Gardena Kés cserjenyíró számára, megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát

Gardena Teleszkópos fogantyú görgőkkel
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd be a pozícionáló fogantyúkat és görgőket a zökkenőmentes mozgáshoz a gyeptermesztés során. Alkalmazkodik hozzád és a munkához 74 és 96 cm közötti rúdhosszúsággal. A Gardena Teleszkópos fogantyú görgőkkel, olyan tartozék, amely megkönnyíti és meggyorsítja a kerti munkát.

Matrix BUT 10,8-3 Teleszkópos fűnyíró olló
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az akkumulátoros Matrix BUT 10,8–3 teleszkópos fűnyíró olló ideális eszköz a gyep szélének, valamint a díszcserjék, sövények vágásához. A praktikus készülék Li-ion akkumlátorral rendelkezik. Töltési ideje 3 – 5 óra, egy feltöltés körülbelül 30 perces munkaidőt biztosít.

Fieldmann FZN 4101-A Fűnyíró olló
10 490 Ft

2 év garancia

Az akkumulátoros Fieldmann FZN 4101-A Fűnyíró olló ideális eszköz a gyep szélének, valamint a díszcserjék vágásához. A praktikus készülék fogantyúja négy pozícióban állítható . A gép kivehető Li-ion akkumlátorral rendelkezik. Töltési ideje négy óra, egy feltöltés körülbelül harminc perces munkaidőt biztosít.

BOSCH ISIO 3 Fűnyíró olló készlet
32 990 Ft

3 év garancia

Többfunkciós felhasználás, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá a Bosch Isio készüléket. Kompakt és könnyű, ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős, a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Minőségi kés 80 mm-es vágási szélességgel.

BOSCH Isio Akkus fűnyíró olló, Anniversary Edition (060083310T)
35 490 Ft

3 év garancia

Nélkülözhetetlen kísérő a kertben: A Bosch Isio többfunkciós készülék tökéletes segítőtárs a napi kerti munkákban. Többfunkciós, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá az Isio készüléket. Kompakt és könnyű, mérete és súlya fáradtság nélküli kezelést biztosít. A lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig.

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet
26 490 Ft

2 év garancia

Megbízható fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 50 perc. A Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vagy dísznövényt szépíthetsz vele.

Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró olló
20 490 Ft

2 év garancia

Megbízható fűnyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 50 perc. A Gardena ClassicCut akkumulátoros fűnyíró szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz

Gardena Comfort Fűnyíró olló (8735-29)
10 990 Ft

Gardena Comfort Fűnyíró olló (8735–29) tökéletes választás mindenki számára. Speciális alakú fogantyúja gondoskodik a szabadalmaztatott, optimális erőátvitelről, a gyepszegély különösen könnyű nyírásáról és a legjobb ergonomiárol minden helyzetben. A puha műanyag elemek kényelmes fogást biztosítanak. A tapadásgátló bevonattal ellátott, hullámcsiszolatú kések egyenletes magasságú, pontos vágást eredményeznek.

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Testreszabott fűnyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. A Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet
35 490 Ft

2 év garancia

Testreszabott fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró olló készlet – legfeljebb 8cm szélességű valamint görgőkkel és állítható rúddal van felszerelve

BOSCH ISIO 3 Fűnyíró olló teleszkópos nyéllel
33 990 Ft

3 év garancia

Többfunkciós felhasználás, a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá a Bosch Isio készüléket. Kompakt és könnyű, ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős, a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Minőségi kés 80 mm-es vágási szélességgel. Magasságban állítható teleszkópos nyél, vízszintesen és függőlegesen beállítható fejjel és levehető kerekekkel

BOSCH Isio 3 Akkus fűnyíró olló
30 990 Ft

3 év garancia

Bosch Isio 3 akkus fűnyíró olló könnyű és kompakt kerti kisgép. Többfunkciós: a „Multi-Click" adapterek új szériája teszi még sokoldalúbbá az Isio készüléket. Kompakt és könnyű: ideális alakja, mérete és súlya fáradság nélküli kezelést biztosít. Kitartó és erős: a lítium-ion akkumulátornak és a blokkolásgátló rendszernek köszönhetően zavarmentesen üzemel, egy akkumulátorfeltöltéssel akár 50 percig. Töltési állapot kijelző. Négyfokozatú LED-kijelző az aktuális töltöttségi állapot kijelzéséhez. Blokkolásgátló rendszer. Az olló blokkolásgátló rendszerrel rendelkezik, és kényelmes, folyamatos munkavégzést tesz lehetővé.

Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet
31 490 Ft

Testreszabott fű- és bokornyírógép beépített Li-Ion akkumulátorral. Kellemesen illeszkedő fogantyú LED-es akkumulátor jelzővel. Az üzemidő 80 perc. A Gardena ComfortCut akkumulátoros fűnyíró és bokorvágó készlet szélessége legfeljebb 8 cm, így gyepet igazíthatsz vele és újabb megjelenést készíthetsz